Джордж Лукас се сгоди

13525
Джордж Лукас се сгоди

Създателят на легендарната сага "Междузвездни войни" и ръководителката на анимационните проекти на студиата DreamWorks Мелъди Хобсън се запознаха през 2006 година, съобщава БГНЕС. За знаменития режисьор (68 години) това ще бъде втори брак, уточнява Hollywood Reporter, докато за Хобсън (43) сватбата ще е първа. Датата на сватбата им се пази в тайна.

За Хобсън моментът е супер подходящ, макар тя да не е „златотърсачка”, а дългогодишна „половинка” на Лукас. През октомври миналата година развлекателният гигант Disney купи Lucasfilm, продуцентската компания на Джордж Лукас, за около 4,05 млрд. долара в брой и акции.

"Дисни" купи "Междузвездни войни"

Американският развлекателен гигант "Дисни" /The Walt Disney Company/ обяви във вторник, че купува "Лукасфилм", продуцентската компани...

Дали тази новина е добра за почитателите на „Междузведни войни” – тепърва ще разберем. Дали въобще идеята да има още епизоди на култовата междузвездна сага – тепърва ще видим.

Явно Лукас не е искал да се занимава повече с поредицата: "Сега е време за мен да предам "Междузвездни войни" на ново поколение режисьори. Винаги съм си мислел, че "Междузвездни войни" ще ме надживее и според мен е важно да бъде на мястото на прехода в моя живот".

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com