Дневен хороскоп за 12 декември

12649
Дневен хороскоп за 12 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Леко и приятно ще протече времето на първия ден от новата седмица. Наблегнете на самоусъвършенстването в комуникацията с половинката ви. Опитайте се да премълчите половината от това, което бихте искали да кажете.

Телец

Този понеделник освободете фантазията си и не се притеснявайте да изразявате напиращите във вас емоции. Изненадайте половинката си с мило признание и/или подарък.

Близнаци

Понеделник ще ви се стори прекалено скучен и еднообразен. Това, обаче, което трябва да направите, за да го разнообразите може да стане само във вашата глава. Не очаквайте много от другите.

Рак

Понеделник е ден за почивка. Не физическа, а по-скоро почивка от мислите, които бяха в повече през последните дни. Опитайте се да мислите за предстоящите празници и да си представяте всичко по най-добрия начин.

Лъв

В понеделник отегчението ще насочи уменията ви към разкриване на нови хоризонти. Имайте предвид, че може да не успеете да приключите започнатото до края на годината и това да ви разочарова.

Дева

Тази седмица ще е много различна от изминалата. В понеделник съветът на звездите е да се водите и изпълнявате това, което усещате. Просто ще сте прекалено добри и това може да накара недобросъвестни ваши познати да се възползват от добрината ви.

Везни

Първият ден от работната седмица започва активно за вас. Вие обаче сте си направили план и няма да усетите тежестта на задачите. Оставете си поне един час преди лягане, в който да не мислите за нищо.

Скорпион

За Скорпионите седмицата започва направо скучно. Този факт може да вкара в апатия повечето представители на знака и от скука съществува риск да си измислите някои проблеми – напълно ненужно.

Стрелец

Първият ден от работната седмица ще започне с предизвикателства за вас, свързани с личния ви живот и кръга ви от най-близките ви приятели. От вас ще се изисква да покажете силни чувства и да ги подкрепите с достойни действия.

Козирог

В понеделник ще имате желание да простите и направите компромис на ваш близък човек. Няма нищо по-благородно от това, стига дори и за миг да не мислите за отплата.

4-те зодии, в които всички са влюбени

Е, има едни такива чаровници, които не оставят шанс на другите. Те винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са...

Водолей

Денят ще ви донесе спокойствие. Работата ви ще е истинско удоволствие и дори ще релаксирате в офиса, но това носи риска да пропуснете някои нови събития около вас в служебната сфера.

Риби

Звездите ще ви помогнат да намалите темпото през тази седмица. В понеделник ще сте достатъчно отърсени от мисълта за каквито и да било задължения, което може да ви изиграе лоша шега, защото те няма къде да се дянат.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com