Дневен хороскоп за 13 април

21346
Дневен хороскоп за 13 април
Снимка: Thinkstock

Овен

Този петък е важно да поддържате самочувствието си на необходимото ниво. Не бързайте да се включвате в спор, който вероятно ще загубите.

Телец

През този ден не се страхувайте от различното. Именно то ще ви покаже една страна на нещата, която е останала незабелязана от вас до момента.

Близнаци

Този петък бъдете готови за близостта, която ви се предлага. Възможно е да се уплашите, но не поради реални страхове, а такива кои са във вас самите.  Може би е време да се отървете от тях.

Рак

Денят ще е истинско предизвикателство за вас. Приключенията ще следват едно след друго. Хубаво е да си сложите някакви граници, особено ако става въпрос за отношения между вас и ваш колега.

Лъв

Денят ще ви завърти главата с толкова много признание за любов, че ще се чудите как да отхвърлите задълженията си в офиса или у дома.  Но има и такива дни и си заслужава.

Дева

Този петък няма да имате търпение да продължите работата по вече започната дейност. Ако толкова искате може да продължите през почивните дни, но умората ще се натрупа, така че си осигурявайте и почивка.

Везни

Очаква ви специален ден. Опитайте се да спрете времето и да се насладите на чувството. Не се спирайте само на това постижение. Има още върхове за покоряване.

Бебе се роди четири години след смъртта на родителите си

Бебе се роди в Китай, четири години след смъртта на своите родители, загинали в катастрофа. Двойката, която загива в инцидент през 2013...

Скорпион

Днес ще бъдете уверени за специалното място, което заемате в живота на вашия партньор. Напълно основателно може да отпаднат всичките ви съмнения и да се успокоите.

Стрелец

Очаква ви откритие. Пред вас ще се разкрие един нов свят. Не се страхувайте да навлезете по-дълбоко в него. Промяната няма да ви навреди – напротив. Ще научите много ново за себе си.

Козирог

Интересни факти за яйцата, които може би знаете

Яйцата са важна част от менюто ни, но знаем ли всичко за тях. Ето няколко интересни и не толкова известни факта за най-консумираната хр...

Този петък ще бъде необикновен ден и ще ви дари с много красота. Не си мислете, че не може да се присъедините към създаването ѝ – напротив. Ще откриете нови качества у себе си.

Водолей

Днес ще трябва да направите избор, а именно - на кое събитие да отдадете вниманието и емоциите си. Оставете се да ви води сърцето, а не чувството за задължение.

Риби

Този петък ще имате много възможности за забавления. Не си отказвайте в удоволствията и бъдете изцяло себе си. Очаква ви покоряването на нови върхове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com