Дневен хороскоп за 15 април

13198
Дневен хороскоп за 15 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден най-добре заемете изчаквателна позиция. Времето ще ви даде възможност да прецените добре какво наистина бихте могли да приемете и какво не, но сега не е моментът за инициативи.

Телец

Днес не се колебайте да изкажете мнението си. Ако се затворите в себе си рискувате откровеността в едни, важни за вас отношения. Направете усилие да бъдете себе си, независимо какви точно сте в момента.

Близнаци

Днес заложете на гъвкавостта. Преди да сте се сблъскали с последиците от всичките си действия, може да сте спокойни, но се опитайте да си представите всички възможни сценарии.

Рак

През този ден е важно да не се инатите като малко дете. Това е напълно нормално и колкото по-спокойно се отнесете към ограничението, толкова по-бързо и леко ще го преодолеете.

Лъв

Тези двойки зодии ги очаква раздяла през април

Любовта е нещо велико, но не на всички им е писано да остареят с партньора си. Ето кои са несъвместимите зодии, които този месец ще п...

Не бързайте да правите крайни изводи и прибързани изказвания. Оставете нещата такива, каквито са.  Пазете се от крайни емоции и не пришпорвайте събитията.

Дева

Неделя е за почивка. Включително и психическа. Опитайте се да се абстрахирате от всички тревоги и терзания. Медитацията може да ви помогне.

Везни

Днес ще получите мечтаното спокойствие. Осъзнаването на ценността на специалната ви връзка ще е най-големият подарък, който сте направили за себе си. Подарете си още взаимност.

Eто как различните зодии преживяват раздялата

Разделите са трудно нещо, което всеки човек преживява по различен начин. Някои се затварят в себе си и плачат с дни, други си дават сам...

Скорпион

Денят може да предложи на съзнанието ви нова сфера за покоряване. Похвално е, че имате желание да се захванете, но първо помислете как точно ще го впишете във всекидневието си, което и без това е натоварено.

Стрелец

Бъдете себе си - така сте най-красиви. Особено когато сте с приятели. Те ви обичат такива, каквито сте, така че не се притеснявайте и бъдете себе си. Очаква ви страхотен ден!

Козирог 

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Научете какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд. Овен Звездите ви предупреждават да не се поддавате на провокации. Новите...

Тази неделя не отлагайте среща с приятел, само защото ви е страх да видите колко сте се променили. Хубаво е да си „сверите“ часовника и да приемете, че сте станали такива, каквито сте.

Водолей

Не се изкушавайте да имате всичко, което искате. Така много бързо ще ви стане скучно. Хубаво е да имате няколко неизпълнени цели.

Риби

Тази неделя няма да ви изненада с нищо особено ако вие не решите да се изненадате себе си.  Опитайте всичко, за което усещате, че имате възможност да правите. За секунда не си помисляйте, че няма да успеете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com