Дневен хороскоп за 18 декември

11312
Дневен хороскоп за 18 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя избягвайте места със струпване на много хора. Освен това не ходете сами на непознати места. Направете така, че да се приберете рано и се обличайте добре.

Телец

Тази неделя бъдете внимателни при манипулации с ток у дома. Ако има да се оправя нещо, в което не сте специалист, най-добре извикайте човек, който истински разбира от това.

Близнаци

Това е ден, в който трябва да сте практични. Ако ще избирате коледни подаръци водете се от ползата, която те ще имат за собственика си, а не от моментното ви желание.

Рак

Денят ще ви завари с повишена нужда от романтика и близост. Съществува опасност да ги очаквате от неподходящия човек и да останете разочаровани. Опитайте се да пренасочите енергията си другаде.

Лъв

Тази неделя ще преоткриете другата страна на въпрос, по който много дълго време сте имали стабилна гледна точка. Оставете си повече време да проучите нещата и от другия ъгъл, това ще ви обогати неимоверно.

Дева

Ако днес сте решили да търсите подаръци за близките си може да наблегнете на екологичното в избора си. Така ще направите не само нещо хубаво за тях, но и за природата.

Везни

Денят ще ви предложи няколко варианта за избор. Не бързайте да избирате най-лесния, той едва ли ще ви доведе до необходимите висоти. Другото ще е трудно, но резултатът ще си заслужава със сигурност.

Скорпион

Този ден може да ви срещне с човек, който в началото няма да ви хареса. Ако ще се налага да прекарате повече време с него, обаче, му дайте шанс да го опознаете добре. Не си правете прибързани изводи.

Стрелец

Днес заложете на това, което ви е добре познато. Въпреки желанието ви да се втурнете напред в новото точно сега не е най-подходящият момент за това. Започнете нова книгата, за да задоволите желанието си за нови впечатления.

Козирог

Денят ще изисква да положите повече усилия за запазването на отношенията с важен за вас човек. Сега е ваш ред за компромиси, няма как. Резултатът ще си заслужава.

4-те зодии, които ще се радват на КЪСМЕТ през 2017 г.

Има няколко зодии, за които ясно личи, че 2017 година ще бъде наистина успешна и ще се радват на късмет във всяко свое начинание. Ето к...

Водолей

Денят ще ви изненада приятно. Дръжте телефона си до вас, защото всичко ще започне с едно телефонно обаждане. Вечерта не прекалявайте с алкохола.

Риби

Денят може да ви се стори противоречив, но това ще е, защото сте си поставили прекалено много задачи за изпълнение. Неделя е ден за почивка, така че най-добре оставете останалите дейности за друг път.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com