Дневен хороскоп за 18 март

19076
Дневен хороскоп за 18 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота за вас ще бъде от полза да се опитате да бъдете по-освободени, но да направите това и за останалите. Направете опит да сте по-широкоскроени и да не се учудвате чак толкова на странностите на околните.

Телец

Тази събота със сигурност няма да ви е скучно. Още от сутринта ще преживеете целия спектър от емоции - истинска буря от чувства. Едно нищо и никакво послание може да преобърне сърцето ви.

Близнаци

Тази събота не случайно е почивен ден. Имате много планове, но най-доброто, което може да направите е още от сутринта да намалите скоростта. Много е важно да си давате повече време за наблюдение и обмисляне на случващото се около вас.

Рак

Въпреки, че е почивен ден за вас ще е най-добре да станете рано, за да може да се подготвите добре за това, което ви очаква, а то няма да е малко. Поканили сте много приятели и ще трябва да ги посрещнете, както си му е редът.

Лъв

Този ден ще мине като по вода. Може да си пожелаете всичко, което ви хрумне, но не излиза от рамките и не накърнява ничии интереси. Скоро очаквайте сбъдване на желанието ви.

Дева

Ако днес се събудите рано най-добре станете веднага, а не продължавайте съня си. Отделете време за здравословна закуска и контрастен душ. Посветете деня на физическата активност и спорт.

Везни

Още със ставането днес ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото. Не се притеснявайте да споделите впечатленията си с партньора ви.

Скорпион

Тази събота не се втурвайте в опити да свършите всичко, което има като работа по дома. Това не е възможно, а времето не предполага оставане у дома. Не се колебайте да прекарате целият ден извън дома, дори да нямате конкретни планове.

Стрелец

Тази събота ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за сериозни покупки.

Козирог

Интроверт или екстроверт си според ЗОДИЯТА?

Всички сме социални личности. Кои интроверт, кои екстроверти, всеки си има своите особености. Талант да се откроява в тълпата или да я ...

През този ден е възможно някой от плановете да се обърка. Бъдете готови за реакция в последния момент. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Водолей

Днес е ден, в който ако желаете промяна, ще трябва да се постараете сериозно. Никой не знае по-добре от вас какво точно искате и как да стане изпълнението. Не губете време и действайте смело.

Риби

Сега е много важно да бъдете себе си. Това е най-красивият ви образ. Не се опитвайте дори да прикриете и недостатъците си. Те са част от вас. Следобяд си подарете повече смелост.по

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com