Дневен хороскоп за 2 март

16665
Дневен хороскоп за 2 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден си позволете това, което не сте допускали да си дадете през последните седмици. Много е важно да се поглезите повече, че само с дисциплина живее ли се?

Телец

Много е важно да си направите някакъв, макар и малък подарък на себе си. Може да поглезите и любимия си човек. Важното е да има повече мили неща от обикновено днес.

Близнаци

Много е важно денят да протече по начина, по който ви харесва. Всякакъв компромис ще е трудно преодолим и може да нанесе сериозни вреди на отношенията ви с останалите.

Рак

Този ден ви е даден за почивка. Ако се налага да сте в офиса бъдете максимално пасивни и изчакващи. Оставете инициативата в ръцете на колегите ви.

Лъв

Този ден ще върне към вас много от добрините, които сте направили на близките си хора. Ще бъдете учудени колко положително е отношението на околните към вас.

Дева

Този ден е добре да си спомните за ваши роднини, които не сте чували и посещавали отдавна. Нужно е да им обърнете необходимото внимание. Така и вие самите ще се разтоварите.

Везни

Денят предполага да не поемате рискове. Бъдете нащрек и по-внимателни от обикновено. Не си правете експерименти в различните области на бита. Не употребявайте алкохол.

Скорпион

Днес е ден, в който може да получите признание. Вероятно от месеци сте очаквали да се убедите в правотата си и сега може да се учудите от слабото вълнение, което изпитвате. Така правят мъдрите хора.

Стрелец

Този ден е добре да прекарате в път. Ако не е възможно да го осъществите реално, направете едно дълго пътешествие в света на фантазиите си. Единственото, което ще се изисква от вас ще бъде да слизате на земята от време на време.

Козирог

3-те зодии, които само те използват... и после си тръгват

Е, на тези няколко зодии им се носи лоша слава. Разбира се, че има изключения, но важно е да знаете с кого си имате работа. Използват т...

Колкото и да се опитвате да продължите напред има някои неща, които не сте довършили и които очакват да им обърнете внимание. Ще е трудно да се отървете от тях, затова им обърнете нужното внимание.

Водолей

Много е важно да бъдете себе си, колкото и неприятности да ви струва. След време днешната ви позиция ще бъде призната за единственото приемливо поведение.

Риби

Днес бъдете повече себе си, от колкото някога сте били. Имате пълното право да отстоявате себе си, каквито и да сте, особено ако не вредите на другите. За себе си и вие може да помислите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com