Дневен хороскоп за 2 юли

5610
Дневен хороскоп за 2 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не си правете сметката без кръчмаря. От време на дори се оглеждайте, за да видите дали не е наоколо, а вие сте отишли твърде далеч. Връщането хич няма да ви е лесно.

Телец

През този ден бъдете внимателни при пътуване. Ако ви е много топло не тръгвайте без шапка и вода. Бирата и сладките напитки по-скоро биха влошили състоянието ви. Храната спокойно може да заместите с таратор.

Близнаци

Днес ще ви изкушава водата. Независимо дали е море или басейн бъдете внимателни, докато плуване. Не го правете на пълен стомах и се съобразявайте с възможностите си. Освен това не пренебрегвайте основните правила за безопасност.

Рак

Имате важен въпрос за решаване и ви е много трудно да прецените как точно да постъпите. Истината е, че някой се опитва да ви натовари с излишна отговорност. Ако случаят наистина е такъв оставете на времето да реши.

Лъв

Лъвовете всъщност са големи, но много мили и пухкави котки. Покажете най-милите си черти и не се срамувайте да покажете на половинката си, че вие също може да бъдете чувствителни и раними.

Дева

Не придавайте толкова голямо значение и тежест на проблемите си. Именно по-лекият поглед върху нещата понякога помага да намерим решение. А то дори понякога изниква изненадващо точно, когато се разтоварим от мисълта за него.

Везни

Може би трябва да намалите темпото. Направете едно пътуване до себе си и нека то продължи, докато се почувствате достатъчно комфортно, за да се впуснете отново с пълни сили в ежедневието.

Дневен хороскоп за 1 юли

Овен Този слънчев петък ще има нужда от повече поле за действие. Ако не успеете да си го осигурите, ще трябва да действате в прекалено...

Скорпион

Вашите добри думи може да направят чудеса. Не си мислете, че половинката ви се досеща за тях. Дори да е така самото усилие да ги изречете им придава много повече сили и значение. Бъдете романтични.

Стрелец

Това, което сте постигнали е похвално. Истината е, че можете повече и не бива да спирате на този покорен връх. Споделете успеха си с приятелите, но без да ги карате да се чувстват по-незначими от вас. Кажете им колко важна е била помощта им.

Козирог

Дневен хороскоп за 30 юни

Овен Звездите ви съветват да имате смелостта да се впуснете в нови приключения. Това е вашият шанс да се откъснете от сивото. Предсто...

Ако ви предстои почивка не си и помисляйте да поглеждате служебната си поща. Все ще се намери нещо, за което да се „закачите“ и нищо чудно отпуската ви да се превърне в работа от далече. Имате нужда от същинско разпускане и пълно откъсване от работните ви задължения.

Водолей

Не тръгвайте с голямата кошница. Понякога е по-ценно нещата да се измерват качествено, а не количествено. Хубавите неща със сигурност ще ви се случат. Оставете сърцето ви да ги оцени и забравете за смятането.

Риби

Тази събота ще ви е трудно да прецените точно кой вариант на почивка да изберете. По този начин рискувате да се уморите още по обяд. Просто седнете или легнете някъде и не правете нищо. Не забравяйте за интересната книга. И никакви телефони!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com