Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 21 май

20 май 2018, 18:19 часа

Овен

Пожелайте си повече и непременно ще получите една доста задоволителна част от исканото. Най-хубаво ще ѝ се насладите ако споделите полученото.

Телец

Не си правете експерименти със здравето си. Тренировките са хубаво нещо, но трябва да сте наясно с вашите възможности. Хубавите неща стават бавно.

Близнаци

Това е ден за търсене на нова информация. Потърсете област, която ви е непозната, за да разширите кръгозора си.

Рак

Нечия досада може да ви натежи. Не сте длъжни да се съобразявате с другите и това не е до възпитание. Извинете се учтиво и се оттеглете.

Лъв 

Питайте каквото искате да разберете, за да може да се ориентирате в ситуацията. Ако изпуснете момента ще ви е трудно да продължите напред.

Дева

Трезвостта е хубаво нещо, но понякога имаме нужда и от мечти. Сега добавете повече вълшебство в часовете си и си позволете да помечтаете.

Везни

Помислете за това как може да разнообразите ежедневието си. Направете планове за летните дни, които се задават и не се отклонявайте от графика си да ги изпълните.

Скорпион

Денят обещава да намерите отдавна търсена истина. Ще се почувствате уверени и доволни от себе си и ще има защо. Малцина имат вашата смелост.

Стрелец

Потърсете съвет от ваш близък, ако чувствате, че не може да вземете решение. Намерете балансирано решение, което ще ви помогне да сте спокойни, че сте постъпили правилно.

Козирог

Денят ще ви поднесе неочаквана възможност за решаването на ваш проблем. Нямате много варианти за действие, така че ще ви се наложи да рискувате.

Водолей

Опитайте се да действате абсолютно сами, колкото и несигурни да се чувствате. Днешните ви действия изискват пълна незавимост.

Риби

Това е ден за малко празнуване. Може и без повод. Подарете си нещо мъничко, но символично и го поставете на видно място.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес