Дневен хороскоп за 21 септември

14244
Дневен хороскоп за 21 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес хората около вас ще са толкова отстъпчиви, че направо ще ви загризе съмнението, че много хубаво, не е на хубаво. Не се притеснявайте, а се възползвайте от предоставилата ви се възможност.

Телец

Днес не трябва да потискате доброто си настроение дори то да не се хареса на някого. Нищо не рискувате, най-много да заразите с енергията ски хората около вас. Какво по-хубаво от това!

Близнаци

Тази сряда може да имате усещането че обикаляте в кръг. Всъщност ще бъдете напълно прави. Губите прекалено много енергия в неща, които не си заслужават. Забавете малко темпото, ориентирайте се в обстановката и наблегнете на важните неща.

Рак

Тази сряда е възможно нещо да ви гложди. Не го задържайте в себе си, а споделете тревогите си някой близък човек. Възможно е да получите неочаквана помощ или най-малкото съвет, който ще ви помогне да решите проблемите си.

Лъв

през този ден ще ви е много трудно да се съсредоточите върху нещо определено, но ако все пак успеете, резултатът ще надмине и най-смелите ви очаквания. Опитайте се да го направите – заслужава си.

Дева

Този ден може да остане един от запомнящите се в живота ви. Събитието може да не е нещо толкова фрапиращо, а малък детайл, който обаче да е липсващата част от пъзела.

Везни

Отдавна отлагате решението на някакъв въпрос, но днес е крайно необходимо да приключите с него. Най-лесно ще ви е да кажете не, но подобен изход от ситуацията не винаги се оказва добър впоследствие.

Скорпион

Днес може да бъдете обзети от безкрайно любопитство. Опитайте се да го превърнете в любознателност и го удовлетворете с четенето на книги. Всякакви видове клюки ще се отразят много негативно на отношенията ви с околните.

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2016 г.

Време ви е за сватба! Не се чудете и не премисляйте положението прекалено дълго. Истината е, че сте готови за следващата крачка и ви е ...

Стрелец

Днес много внимателно трябва да слушате, какво ви говорят околните и най-вече не трябва да се притеснявате от това, да си признаете грешките. Това ще бъде много по-високо оценено, отколкото безсмисленото упорство.

Козирог

Днес може да ви сбъркат с някого, което ще се превърне в забавна грешка. Не се учудвайте, ако някой напълно непознат за вас човек ви тупне по рамото и започне да ви разпитва за любимата ви котка, която всъщност никога не сте имали.

Водолей

Гадната истина за зодиите

Хората обичат хороскопите, тъй като в повечето от тях пише хубави неща. Така обаче няма баланс, ето защо ви предлагаме един доста непри...

Днес няма да сте войнствено настроени, но ще се получава така, че ще влизате в конфликт с околните сякаш от нищото. Постарайте се да избягвате близки и ценни за вас хора. Няма да е добре да ги загубите, заради едното лошо настроение.

Риби

Тази сряда не се притеснявайте да си признаете, че се нуждаете от съвет или подкрепа. Понякога не може да се справим сами. Ще видите как само, докато обяснявате какво ви тормози ще ви става по-лесно.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com