Дневен хороскоп за 23 февруари

17295
Дневен хороскоп за 23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък нещата може да се променят в последния момент. Бъдете готови за всякакви изненади. Възможно е да загубите пари, но ще излезете като моралния победител от ситуацията, а това, в крайна сметка, е най-важното.

Телец

Колкото и да се опитват да ви убеждават в нечия правота, отстоявайте своето мнение, особено ако интуицията ви подсказва, че сте прави. Нищо не е по-ценно от мнението на сърцето ви. Вслушвайте се в него.

Близнаци

Много е важно да признаете факта, че не сте прави. Това по никакъв начин няма да навреди на репутацията ви. Покажете готовност да се вслушате в нечие експертно мнение. По-късно ще имате поле за изява.

Рак

Денят може да ви донесе някои спънки. Колкото и да се стараете ще трябва да помислите дали да ги прескочите или заобиколите. Изберете по-безопасния вариант.

Лъв

Много е важно да се придържате към принципите си. Тежки времена винаги е имало, но достойнството остава едно единствено през цялото време.

Дева

Денят ще ви даде повече слънце, отколкото има на улицата. Имате пълното право да се почувствате избрани. Приемете даровете, които ви се поднасят с благодарност, а не с високомерие.

Везни

Този четвъртък е по-важно да бъдете себе си, а не постигането на целта, особено ако не е по ваш вкус. Това може да повлече след себе си верижна реакция по изчистването на ненужни неща в живота ви.

Скорпион

Денят ще ви поднесе подарък от страна на любимия ви човек. В него ще има послание, което обаче вие сами ще трябва да откриете. Ако чувствате съпротива анализирайте на какво точно се дължи. Може би не си заслужава да се бунтувате толкова.

Стрелец

Четвъртък е ваш ден, така че може да действате с размах. Последиците от това, обаче, ще продължат да действат през всички останали дни, така че помислете и за този вариант.

Козирог

Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-н...

Много е лесно да се действа, когато имаш всичко. Този оптимален вариант, обаче, не се среща толкова често, така че не раздавайте обещания под път и над път. Съобразете се с ресурсите си.

Водолей

Този четвъртък изберете по-малкото зло. Може да не изберете и нищо, но не е ясно дали цената няма да е прекалено висока. Ако успеете да се справите с тази ситуация, няма какво да ви уплаши в бъдеще.

Риби

Този ден ви е даден да раздавате красота и усмивки. С подов или без повод - няма никакво значение. Не си мислете, че го правите за някой друг – направете го за себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com