Дневен хороскоп за 24 декември

9131
Дневен хороскоп за 24 декември

Овен

Днес за вас ще е най-добре да доверите на интуицията си, а не да разчитате на прекалено много мисли. Следвайте това, което първо ви се пови в главата.Ще видите как празника ще се получи от само себе си.

Телец

Днес настроението ви ще е крайно променливо. Това може да създаде впечатлението, че сте непостоянни. Степенувайте приоритетите си и не позволявайте личното ви настроение да им влияе.

Близнаци

Ако днес желаете да спечелите нечие внимание не правете нищо особено, а просто бъдете себе си. Точно с това ще впечатлите когото трябва. Ако не ви харесат, просто не ви трябва такъв човек.

Рак

Днес ще ви се наложи на прост език да обяснявате много сложни теми. Едва ли всички ще ви разберат, но ако поне един успее, можете да се считате за щастливец. Не се отчайвайте, темите са наистина сложни за околните.

Лъв

Днес настроението ви ще зависи много от хората около вас. Ако някъде не ви посрещнат както очаквате, просто се оттеглете и не настоявайте. Ще дойде момент, в който същите тези хора сами ще потърсят компанията ви.

Дева

Днес за вас ще е важно да обърнете внимание на здравето си. Използвайте пълноценно почивния ден и не се натоварвайте. Ако вие не се погрижите за здравето си, няма кой друг да го направи.

Везни

Днес не се доверявайте на ничии думи. Вярно е, че е клише това да се вярва само на действията, а не на думите, но във вашият случай, това важи с пълна сила.Не подценявайте ситуацията.

Скорпион

Днес всичко и всички ще се подчиняват на вашите желания. Това в никакъв случай не означава, че трябва да капризничите. Напротив, бъдете сериозни в желанията си и най-малкото, което ще получите е уважението на околните.

Стрелец

Днес хората около вас ще търсят „под вола теле“ във всяка ваша дума и ще се засягат от най-малкото. Най-доброто, което можете да направите е да не им давате поводи за подобно нещо.

Козирог

Днес, ако сте сами няма да можете да прекарате приятен ден. За да бъде денят ви приятен ще трябва да го прекарате в компанията на други хора. Понякога е хубаво човек да прекара деня в самота, но със сигурност днес не е подходящ ден за подобно нещо.

3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст

Е, има зодии, които определено знаят как да привличат вниманието към себе си и после да си играят с чувствата на тези, които са се наре...

Водолей

Днес не трябва да поемате чужди роли, а трябва да бъдете себе си. Ако го направите можете да сте сигурни, че ще имате много по-голям успех отколкото, ако се опитате да влезнете в ролята на някой друг.

Риби

Днес чувствата ви ще бъдат разпокъсани на много страни. Опитайте се да ги подредите и да ги наредите по някакви приоритети. По принцип чувства и приоритети понякога са несъвместими понятия, но все пак опитайте.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com