X
 
 

Дневен хороскоп за 26 май

12013 0
Дневен хороскоп за 26 май
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Тази неделя се пазете от необмислени изказвания. Сега те може да ви струват много повече, отколкото си представяте. Казана дума - хвърлен камък.

Телец

Тази неделя ви предстои да намерите нещо много интересно. Каквото и да е това - отделете му достатъчно внимание, за да го изучите. 

Близнаци

Тази неделя се пазете от прибързани заключение. Намирате се едва в началото на пътя и имате още предизвикателства пред себе си.

Рак

Тази неделя направете нещо приятно за себе си. Много вероятно е в скоро време да нямате тази възможност, затова използвайте деня максимално. 

Лъв

Тази неделя потърсете съмишленици и обсъдете важните въпроси, които ви вълнуват. Сега имате нужда от обмяна на мнения.

Дева

Тази неделя е ден за мечти, но едва ли ще имате всички възможности за това. Съобразете се с действителността и не натоварвайте околните с бляновете си.

Везни

Тази неделя смиреността ви ще ви даде много позитиви. Това не означава да се примирите, но засега нямате възможност за друго поведение.

Скорпион

Тази неделя те си представяйте апокалиптичен развой на събитията. Страховете ви надвишават реалността. Възвърнете спокойствието си.

Стрелец

Тази неделя е време за нещо ново. Разчистете около себе си от миналото и не позволявайте то да ви дърпа назад. 

Козирог

Седмичен хороскоп за 20-27 май

Овен Новата седмица носи и промени за представителите на вашия знак.  Вместо да искате да променяте другите, обаче, най-добре зап...

Тази неделя е добро време за спорт, особено за такъв, в който не сте опитвали силите си. Спазвайте всички инструкции и правила за безопасност. 

Водолей

Тази неделя може да наблегнете на онези дейности, на които им трябва съвсем мъничко, за да бъдат довършени. Представете си колко ще ви е хубаво, след като приключите с тях. 

Риби

Тази неделя потърсете себе си в непривичните неща. Рутината ще ви действа отчайващо. Жизнено важно е да търсите нови начини за действие. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 2 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...

Последно в Актуално