Дневен хороскоп за 28 март

23096
Дневен хороскоп за 28 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще ви зарадва в положителни събития. Ще се сближите с човек, когото отдавна харесва и не сте имали възможността да му се покажете в целия си блясък. Бъдете естествени.

Телец

Денят ще предполага за успешни срещи, които ще доведат до незабравими преживявания. Щастието ви ще ви даде криле за покоряването на нови върхове. Някои ги очаква повишение.

Близнаци

Това е ден, в който е добре да бъдете по-смирени.  Признаването на грешки е изкуство, което не всеки умее. Изявете се!

Рак

Днес ще разберете, че няма нищо лошо в хубавите неща. Още по-малко да вярвате в тях. Напълно заслужавате най-доброто, така че не бягайте от него, а се втурнете напред!

Лъв

През този ден ще се чувствате обичани от един от най-важните хора в живота ви. Какво по-хубаво от това? Освен това денят обещава успехи по време на изпити.

Дева

През този ден от ще се иска само малко повече настойчивост, за да постигнете целите си. Не се колебайте да рискувате и да поемате повече отговорности, с които да покажете, че сте достойни за мястото, към което се стремите.

Везни

Днес в личен план денят ще ви даде шансове за въвеждането на ред и хармония в личния ви живот, но затова ще са необходими доста усилия от ваша страна. Свободните представители на знака ще имат романтично преживяване.

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо да...

Скорпион

Тази сряда няма да ви натовари излишно. Ще чуете изненадващи думи от човек, за когото сте мислили, че по-скоро не ви харесва. Опитайте се да видите положителното в него.

Стрелец

Днес може да попаднете в центъра на ожесточен спор или заплетена ситуация. Послушайте сърцето си преди да вземете решение. Именно то ще ви подскаже правилното решение, особено ако се отнася за личните ви отношения.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 26-30 март

Овен През тази седмица е възможно да осъзнаете, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това ще ви вдъхнови да предприеме...

Денят може да ви даде неочакван отговор на труден въпрос, който ви измъчва отдавна. По-скоро ще се убедите в правотата си и това ще ви даде нужната ви увереност сега.

Водолей

Този ден може да ви предложи интересна оферта за работа. Като цяло ще имате своите шансове за увеличаване на доходите си, но не бързайте да си правите сметката с неполучените още пари.

Риби

Тази сряда ви очакват много общуване. Не отказвайте срещи. Ще бъдете канени на събития, в които е добре да вземете участие, за да повдигнете авторитета си, заздравите съществуващите връзки и създадете нови такива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...