Дневен хороскоп за 28 юли

22306
Дневен хороскоп за 28 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще бъдете в центъра на вниманието, но нека това не ви притеснява. Ползите ще са повече отколкото неудобствата, които ще ви създаде публичността. Не пропускайте шанса си- кой знае дали скоро ще ви се удаде подобна възможност.

Телец

Този четвъртък ще са ви нужни сили за двама. Освен вашите грижи ще трябва да поемете разрешаването на проблемите на свой близък. Наистина няма кой друг освен вас, така че не ви остава нищо друго освен да запретнете ръкави. Ще бъдете компенсирани богато.

Близнаци

През този ден още от сутринта ще трябва да съберете всички малки парченца в едно цяло, за да започнете да разбирате случващото се.  Съществува голяма вероятност да станете обект на нечии не дотам благородни намерения, така че бъдете внимателни. Не подписвайте нищо сега.

Рак

Вие сте щедро надарени с качества и предимства пред останалите. Не позволявайте на срамежливостта да скрие голяма част от тях. Излезте отворени към света – той отдавна ви чака.

Лъв

През този ден нека ви води мисълта за безкористната помощ. Така ще постигнете много, а в края на деня ще бъдете изненадани, че това ще ви донесе доста ползи.

Дева

Този четвъртък паметта няма да е най-силната ви страна. Тази на вашите колеги -също. Позовавайте се само на записани данни и не правете предположения. Бъдете сдържани в преговорите, не давайте обещания и не бързайте с поставянето на подписите.

Везни

През този ден отдавна замислено от вас действие, ще доведе до доста неочаквани резултати. В първия момент може да не разберете цялата положителна светлина на нещата, но скоро ще останете изключително доволни от резултата.

Скорпион

Дневен хороскоп за 27 юли

Овен Тази сряда не си позволявайте да нарушавате правилата особено, ако сте дали обещание, че ще ги спазвате. Бъдете стриктни дори и з...

Денят няма да е от най-късметлийските ви, но пък няма да ви затормозява с излишни тревоги. Някой ще се опита да ви засегне, но нека това не определя как ще протече денят ви защото вечерта имате всички шансове да си създадете красиви спомени.

Стрелец

Това е ден, в който трябва да разчистите съзнанието си. Изхвърлете натрупаната обида, тя само ви трови. Всеки има право на втори шанс, особено ако е показал, че се променя към добро. Това ще обогати и вас.

Козирог

Днешния ден може да се окаже белязан от състояние на блажена   и тиха лудост, която ще ви обхване от сутринта и ще ви държи до вечерта. На следващия ден може да имате много нови приятели – поемете отговорността за това.

Дневен хороскоп за 26 юли

Овен Днес може да жертвате добрия тон и дори част от разумното поведение в преследване на личната ви цел. Това никак няма да е добре ...

Водолей

Това е ден, в който е добре да обърнете внимание на здравето си. Бъдете отговорни не само заради себе си, но и заради всички, които ви обичат. Посетете личния си лекар и подобрете начина си на хранене. Забравете за алкохола за известно време.

Риби

През този ден е много важно да бъдете искрени. На някой може да не му хареса, но това е негов проблем. Ако ви тежи информация, която криете дълго време, помислете как да я поднесете по-непринудено.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com