Дневен хороскоп за 29 декември

18054
Дневен хороскоп за 29 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие знаете, наистина много. Чудно е защо трябва да си губите времето да ровите още и още в незначителни дреболии. Радвайте се на живота. Има защо! Изчакайте търпеливо вечерта, когато ще получите добра новина.

Телец

Днес ще имате нужда от много положителни мисли. Ако трябва се усмихвайте насила и няма да усетите как настроението ви ще се подобри. Ако пък имате нужда от малко меланхолия - позволете си я, но за кратко.

Близнаци

Днес няма да имате равни на себе си. В състояние ще сте да приготвите всичко необходимо за новогодишното празненство. Все пак си дайте сметка, че остават още няколко дни до тогава.

Рак

Днес може да бъдете обзети от някои колебания, но точно сега те са много неуместни и ще доведат до ответната отрицателна реакция у партньора ви. Нямате нужда от това в навечерието на Новата година.

Лъв

Всичко, което ви хрумне днес заслужава специално внимание. Ако сте в предпразнична треска запишете идеите си и пристъпете към изпълнението им в първия момент, когато можете. От това може да зависи успешността на годината.

Дева

През този ден ще имате нужда от компанията на приятелите ви. Преди да се обърнете към тях се уверете, че те са в същото настроение, каквото и вие. В противен случай не им досаждайте или поне бъдете готови, че няма да получите, това което искате.

Везни

Ако днес ви бъде предложено предизвикателство, това не е току-така. Не губете време във вайкане, а се заемете с разрешаването му. Ще ви отнеме много по-малко време, отколкото сте си го представяме.

Скорпион

През този ден енергията ви ще е в повече, ама прекалено повече. Започнете деня с тичане или изкачване на стълби, за да не ви влизат мухи в главата. И още – ако ви хрумне, че сега му е времето за разместване на мебели – не е!

Стрелец

Днес е ден за пари. Някой ще ви изненада приятно в това отношение. Може да отвърнете със същото… Парите така или иначе никога не се задържат, а и не са най-важното.

Козирог

Днес ще сте в изключително оптимистично настроение. Запомнете настроя си, за да се връщате по-често към него и да радвате близките си. Така сте най-прекрасни!

Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари

Овен През тази седмица може да си позволите да бъдете по-смели и екстравагантни. През празничните дни ще се откроявате сред тълпата. Т...

Водолей

Денят ще е успешен и ще успеете да възродите много отношения, които сте смятали за загубени. Реномето ви ще претърпи невероятен успех. Важното е да останете на земята и да покажете човечност.

Риби

Днес няма да знаете какво искате. Не че ще ви е за първи път, но най-добре си останете у дома и говорете с минимален брой хора, за да няма последици от странното ви настроение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно