Дневен хороскоп за 29 март

13677
Дневен хороскоп за 29 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък е добре да анализирате всичко, което ви се е случвало, да го анализирате и да помислите дали някъде не сте сбъркали и как да действате по-добре в бъдеще. Денят е много подходящ за това и не трябва да го пропускате.

Телец

Този четвъртък насочете всичките си сили към реализацията на замислите и плановете си. Бъдете внимателни в действията си, тъй като денят е благоприятен за вас но ви вменява и известни отговорности, които не трябва да пренебрегвате.

Близнаци

Този четвъртък е ден за пречистване. Отърсете се от тревогите, лошите мисли и всичко, което носи отрицателни емоции в душата ви.

Рак

Този четвъртък ще бъдете по-емоционални от обикновено. Ще изпитвате необходимост от общуването и взаимодействието с други хора. Хладното отношение, равнодушието и коравосърдечието, буквално ще ви вадят от равновесие.

Лъв

Ето от колко сън имаш нужда според зодията си

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо да...

Днес денят ви е възможно да бъде изпълнен с непредвидими и неочаквани събития. Не позволявайте те да ви обезсърчат, а напротив – проявете амбиция и им противодействайте пълноценно.

Дева

Тази сряда няма да ви липсва енергия. Използвайте я отговорно и за градивни цели, а не за разрушаването на нещо направено от други хора, дори и те да са ви конкуренти. Започнете нещо активно и действайте съзидателно.

Везни 

Този четвъртък е добре да приемете нещата такива, каквито са. Не проявявайте недоволство от живота, обстоятелствата от действията на околните и дори и от себе си. Това само може да ви докара някакви неприятности. Бъдете оптимисти.

Тези зодии ги очакват любовни ПРОБЛЕМИ през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са зодиите,...

Скорпион

Този четвъртък бъдете много премерени в изказванията си и да внимавате за всяка казана дума. И най-малката лъжа е способна да развали отношения градени дълго време. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно.

Стрелец

Този четвъртък всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви.

Козирог 

Тези зодии ги очаква страстна любов през април

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец. Стрелец И...

Този четвъртък е подходящ ден да се освободите от товара, като си признаете направената грешка. Хората са казали, че признат грях е половин грях. Възползвайте се смело от тази възможност и няма да съжалявате.

Водолей

Всичко, което започнете днес ще ви донесе печалба. Това ще ви голяма увереност в собствените ви възможности и ще ви подтикне да действате по същия начин в различни ситуации. Бъдете внимателни, защото не всички ситуации са еднакви.

Риби

Този четвъртък ще сте изпълнени със сили и няма да усетите никакви признаци на умора. Все пак ще трябва много да внимавате, да не прескочите онзи праг, след който възстановяването на силите ви ще е много трудно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com