Дневен хороскоп за 5 август

26605
Дневен хороскоп за 5 август
Снимка: Gettyimages.com

Овен

Днес се опитайте от рано да удовлетворите потребностите си относно това, което искате да придобиете още от сутринта. В противен случай през целия ден ще ви измъчва чувство за неудовлетвореност

Телец

Днес ще успеете да намерите общ език с ваш опонент, с когото до момента разговорите са протичали много трудно. Не изпускайте шанса да се договорите с него. Скоро едва ли ще ви се удаде друга такава възможност.

Близнаци

Хубаво е да си дадете сметка за реалните неща, които може да се случат в живота ви. Останалото са мечти и нереални претенции, които може да уморят партньора ви.

Рак

През този ден е добре да заложите на практичността. Денят е подходящ за въвеждането на нови методи в работата. Ако сте били изрядни ще спечелите преднина пред конкурентите си.

Лъв

Денят няма да ви позволи да се разгърнете, така както бихте искали.  Може би нещо се опитва да ви подскаже да намалите темпото. Многото говорене също ще ви умори и с нетърпение ще очаквате прибирането у дома при любимия човек.

Дева

Ако стриктно спазвате, предварително начертания план, ще успеете с всичко до обяд. Остатъка от деня може да прекарате в съзерцаване на стореното или да си позволите да мечтаете по-смело.

Везни

През този ден чувствителността ви ще е изострена. Работата ще е последното нещо, което ще ви се прави и умът ви ще е зает с предстоящите удоволствия, които ще ви предложи вечерта.

Скорпион

Днес физическото и емоционалното ви състояние ще са в пълен баланс. Това рядък момент, за това се опитайте да действате на всички възможни фронтове.

Стрелец

Най-важната част от деня ще е вечерта. Време е да обсъдите и разпределите задълженията по дома. Засега натовареността е главно върху партньора ви и това няма да доведе до нищо добро.

Козирог

Този ден ще ви предостави възможност за допълнителна дейност, която да внесе повече доходи в бюджета ви. Денят ще е удачен и за подобряването на отношенията ви в всички, с които те може да станат по-добри.

Дневен хороскоп за 4 август

Денят ще бъде спокоен за повечето зодии и няма да се налага да правите трудни решения. Повечето зодии не осъзнават какви късметлии са в...

Водолей

Този ден няма да е натоварен, но в късния следобед ще изскочи задача, която ще ви занимава до късно вечерта. Съвсем разбираемо плановете ще трябва се променят, но пък затова ще спечелите нов приятел.

Риби

Днес ще ви се удава всичко, с което се захванете. Меланхолията от миналите дни ще се е изпарила и сега сте като преродени. Някой ще ви гласува доверие, което ще има и финансово изражение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com