Дневен хороскоп за 7 май

11703
Дневен хороскоп за 7 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес до вас може да достигне отзвука от ваша стара постъпка, която преди сте мислили за правилна. Случват се и такива неща. Не съжалявайте и не се обвинявайте. В настъпилата ситуация също има положителни моменти..

Телец

Когато някой ви досажда значи не сте показали ясно, че не се интересувате от този човек. Ако пък си оставяте вратичка това не е толкова честно и поставя вас във висяща ситуация. Вероятно трябва да се осмелите на по-смела крачка.

Близнаци

През този ден от вас ще се изисква откровеност. Ако това се случва от страна на партньора ви най-добре бъдете честни. В крайна сметка заслужава ли си връзка, в която не смеете да бъдете себе си.

Рак

Този ден ще ви донесе утеха. Случайно събитие ще намери място за лъч светлина във всекидневието ви, което от известно време насам е потънало в тъмнина. Отворете си очите за светлината.

Лъв

Добре е да бъдете по-прагматични днес. Алтруизмът е хубаво нещо, но имайте и глава на раменете си. Ако нечии постъпки се отразяват на вас отрицателно, няма причина да продължавате да търпите това нещо.

Дева

Не всичко, което е видимо за очите е истина. Не бъдете и съдник. Това, че някой си е помислил нещо не означава, че ще го реализира. Хората имат какви ли не странни мисли.

Везни

Мнозина от вас очакват чудеса, но отвън. Ако ги искате в своя живот, обаче, е нужно и вашето участие. Колкото по-активно действате, толкова по-голямо ще е чудото.

5-те големи деца на зодиака, които никога няма да порастнат

Наистина трябва да порастнете. Трудните избори на възрастните и ежедневната работа не ви допадат особено, но е време и вие да поемете п...

Скорпион

Сега не е ден за авантюри, а сърцето ви бие лудо. Опитайте се да изживеете фантазиите си във вашето въображение. Ако сте човек на изкуството може да изразите всичките си емоции там.

Стрелец

През този ден оставете обидите на страна. Помнете, че всяко действие има своята причина, а вие обичате да предизвиквате понякога. Направете първата крачка към сдобряването.

Козирог

Дневен хороскоп за 6 май

Овен Този ден ще изисква повече активност от ваша страна или поне близките ви ще са на това мнение. Ако сте от активните хора, то пък ...

Сега е важно да погледнете себе си. Погледите към другите само ще отнемат от енергията ви, макар че самите вие може да бъдете тяхно отражение. Бъдете само себе си.

Водолей

Някой отдавна ви моли за услуга. Толкова отдавна, че вече не я иска. Вземете си бележка и се опитайте да не правите същата грешка с хора, на които държите.

Риби

Много добре знаете, че е важна първата крачка. Следствията често са по-добри от това, което сте си представяли. Не слизайте от пътя, по който сте поели. Може да увеличите и скоростта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com