Дневен хороскоп за 7 март

20760
Дневен хороскоп за 7 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да бъдете възмутени от нищожна тайна от живота на половинката ви. Реално няма как човек да сподели всичко за себе с другия, така че помислете върху това. Вие също имате своите тайни.

Телец

Поведението на партньора ви днес може да ви изненада. Непрекъснато откриваме човека да себе си, а и никой не остава същия. Като се замислите промяната не е фатална и може би бихте могли да я приемете.

Близнаци

Днес проявете повече разбиране към хората, с които работите. Всеки има своите слаби моменти и грижи. Повече внимание обърнете и на човека до вас. Сега той или тя имат нужда от вашата подкрепа.

Рак

Денят ще ви завари с неистовото желание да споделите нещо, което ви мъчи. Все пак не го разгласявайте на всеослушание и помислете, че някой може да не ви разберете. Изберете свое наистина доверено лице.

Лъв

Днес ще се опитат да ви спечелят за определена кауза. Дали да се включите или не трябва да решите само вие. Не се оставяйте просто да бъдете заблудени.

Дева

Днес ще сте готови на всичко за усмивката на любимия ви човек. Човекът отсреща, обаче, едва ли ще иска такива жертви. Всъщност не е нужно да доказвате, каквото и да било.

Везни

Общуването днес ще бъде най-важното за вас. Помолете партньора си да отдели време, за да изслуша идеите, предложенията ви и това, което ви тревожи. След като се изкажете може да се окаже, че никое от притесненията ви не е толкова сериозно.

Скорпион

През този ден може да се появят някои неочаквани задачи за изпълнение. Не изпадайте в паника, защото така рискувате да не се справите с основните неща. Ще имате време и сили за всичко.

Стрелец

Задачата ви през този ден е да отправите поглед напред. Миналото е минало и вече сте си взели бележка. Няма защо да го мъкнете на гърба си. Така само ви бави по пътя ви.

Козирог

Ретроградна Венера - какво ни очаква до 16 април

От днес до 16 април Венера започва своя ретрограден период. Сега това ще се случи в знаците Овен и Риби. Астрологичното събитие ще се ...

Точно, когато си мислите, че по-зле не може да бъде на хоризонта ще изгрее слънце. При това толкова ярко, че ще ви заслепи. Ще получите от половинката си точно това, от което имате нужда.

Водолей

Днес поведението на партньора ви може да е неразбираемо за вас. Вие го вините за нещо, но той не разбира къде е проблемът. Вероятно се нуждаете от един продължителен и ползотворен разговор.

Риби

Емоциите не винаги са нещо, което трябва да се крие. Разбира се, не бива да досаждате на околните, но намерете приемлив и красив начин за изразяването им. Вие знаете как да го направите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com