Дневен хороскоп за 8 април

22400
Дневен хороскоп за 8 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота рискувате да разочаровате някого. Опитайте се да не отменяте уговорки в последния момент. Причината няма да си заслужава, а освен че ще разочаровате човека, ще се влоши и мнението му за вас.

Телец

Днес се опитайте да виждате с очите си, особено ако става въпрос за съмнения на сърцето. Някой се опитва да влезе в живота ви, а вие бягате като дявол от тамян. Нито сте такъв. Дайте си повече вяра за това, че имате право на щастие.

Близнаци

Тази събота разчитайте на впечатленията на околните, тъй като вашите сетива няма да са толкова изострени. Не става въпрос за взимането на важни решения, тогава сами ще трябва да поемете отговорността за тях.

Рак

Тази събота не позволявайте на никого да помрачи настроението ви. Колкото и някои авши близки да се опитват да го развалят,  няма да успеят. Много вероятно е вие да предадете доброто си  настроение на другите.

Лъв

Тази събота може да се превърне в ден за равносметки. Замислете се дали хората, които са около вас и демонстрират прекалена загриженост към вас, наистина ви желаят доброто или просто се опитват да се възползват от вас.

Дева

Днес не залагайте на това, че всичко пада от небето или на късмета си. За нещата, които искате да постигнете в този ден ще трябва да разчитате на собствените си сили. Пазете от грешки, точно сега нямате право да повтаряте стари такива.

Везни

Тази събота бъдете по-бдителни от обикновено. Някакъв незначителен проблем или недоволство ще е в състояние да наруши, както  душевното си, така и физическото си здраве. Нека мисълта за вас самите бъде водеща.

Дневен хороскоп за 7 април

Овен Този петък не позволявайте на гордостта ви да вземе надмощие. Печелившата ви позиция ще бъде тази, в която сте готови на компроми...

Скорпион

Днес ще сте изправени пред възможността да избирате между две напълно противоположни бряга. Нямате да имате много време за мислене, докато извървявате разстоянието между тях, но пък винаги може да смените посоката.

Стрелец

Тази събота няма да е много удачно да искате нови възможности преди да сте изчерпили съществуващите. Не че е невъзможно да до направите, но е много вероятно да ви обвинят в ненаситност. Лошото е, че ще са абсолютно прави.

Козирог

2-те зодии, които ще се радват на вечно ЩАСТИЕ

На тези зодии им е писано да са щастливи и безгрижни. Такъв живот се пада... ето на кои зодии. Телец Животът на Телците е един от най-...

Тази събота се пазете от некоректни играчи. Освен това избягвайте спонтанните и изненадващи решения. Не за друго, а защото е много вероятно те да са изненадващи за самите вас. Внимателно премисляйте възможностите и се опитвайте да предвидите последиците.

Водолей

Днес не се опитвайте да бъдете индивидуалисти. За да сте такива ви трябват много сили, а периодът не е достатъчно подходящ, за да се правите на герои. Опитайте да се включите в общите дейности, а вашите собствени могат и да поизчакат.

Риби

Тази събота за вас ще е животоспасяващо да не оставате без работа. Захващайте се с всичко, което ви попадне пред очите, само не се оставяйте на мислите си и не потъвайте в тях. Не се колебайте да се обадите на приятел, когато имате нужда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com