Дневен хороскоп за 9 юни

7821
Дневен хороскоп за 9 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес разчитайте на собствените си сили и можете да сте сигурни, че ще имате успех. Ако някой ви предложи помощ, откажете я деликатно, но твърдо. Сами ще се справите много по-добре.

Телец

Ако днес не знаете, какво да кажете по-добре си мълчете. Ако пък имате идеи за разговори с околните, ще трябва много внимателно да подбирате темите. Иначе казано, внимавайте какво говорите.

Близнаци

Днес ще получите много възможности, а тяхната реализация зависи само от вас. Лошо ще е, ако не усетите тези възможности и ги пропуснете.

Рак

Днес може особено силно да ви се прииска да се сдобиете с нещо, за което сте мечтали отдавна. Направете го, дори и да ви се наложи да вземете заем от приятели или да изтеглите кредит.

Лъв

Днес напълно оправдано можете да се доверите на шестото си чувство. Ако успеете да насочите в правилна посока мислите и чувствата си, не е изключено те да се материализират.

Дева

Днес ще бъдете много страстни в желанията си, но ще ви се наложи да въведете някакъв ред в тях. Още по-добре ще е да си изясните, какво  точно желаете, за да избегнете възможни недоразумения.

Везни

Днес се занимавайте със собствените си работи и не проявявайте излишно любопитство. В противен случай е възможно да се забъркате в неща, в които едва ли ви се иска да участвате.

Скорпион

През този ден не слагайте всички под общ знаменател, не спорете с близките си и не взимайте прибързани решения. Отпуснете се и се наслаждавайте на почивните дни, за да се заредите за следващата седмица.

Дневен хороскоп за 8 юни

Овен През този ден няма да има тайни за вас. Това, обаче освен удоволствие ще носи и голяма отговорност на плещите ви. Ще трябва да си...

Стрелец

Днес ще имате достатъчно  свободни часове затова ги използвайте по предназначение. Почивайте си, забавлявайте се и не си губете времето с други неща.

Козирог

През този ден усилията ви ще достигнат до някакъв резултат. Ако той не е това, което сте очаквали, се постарайте другите да си мислят, че сте искали точно това.

Водолей

Дневен хороскоп за 7 юни

Овен Целите ви са толкова далечни, че не си струва да се лишавате от някои радости в живота в очакване на по-подходящ момент. Щом имат...

Днес дори Херкулес няма да може да се мери с вашите физически сили. Духовните ви сили по нищо няма да отстъпват на физическите, но и двата вида ще се наложи да насочите в правилната посока.

Риби

Макар, че днес никой няма да иска нищо от вас не трябва да се отпускате нито за секунда. Днес не е подходящ ден за лентяйстване. Най-добре свършете някаква домашна работа, която ви чака отдавна.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com