Дневен любовен хороскоп за днес, 04 СЕПТЕМВРИ

6848
Дневен любовен хороскоп за днес, 04 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Внимавайте! Тези зодии ви зареждат негативно!

Телец

След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде.

Лъв

Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. 

Дева

На Вашия любим човек днес особено ще му се иска, да Ви стане по-близък и скъп. За да постигне тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви - не само своите, но и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата проява на инициатива с разбиране, макар че това няма да бъде лесно.

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?

Скорпион

Вижте какви сте били в миналия си живот според зодията ви!

Овен Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на Марс. Вие умело ръководите много хора и именно това говори...

Днес ще си дадете, че ситуация, аналогична на тази, която сега съществува межди Вас и Вашия любим човек, вече се е случвала. Остава само да си спомните, как сте се държали тогава, да разберете какво не трябва да правите, и да измислите някакво ново решение на този идентичен проблем.

Стрелец

Не забравяйте, че един или няколко човека ще поискат да се присъединят към Вас. Отпуснете се: предложението да се присъединят към Вас съвсем не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес.

4 зодии, за които СЕПТЕМВРИ ще бъде труден

ЛЪВ Лъвове, септември ще е предизвикателен за вас, но това няма да е задължително лошо. Просто ви предстоят много промени, както в про...

Кои зодии са най-големите предатели, когато са във връзка?

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. 

Риби

Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а след това се върнете на работа с коренно променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Средиземноморски изкушения: Италианският чар на San Remo Mediterranean Cuisine

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com