Дневен любовен хороскоп за днес, 09 ОКТОМВРИ

5983
Дневен любовен хороскоп за днес, 09 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Няма нужда да се извиняването за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които притесняват половинката ви, но просто изчистете недоразуменията и започнете „на чисто”.

Кои зодии са семейно настроени?

Телец

Умът ви е настроен адски приключенски, но химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни вълни в момента, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Близнаци

Либидото ви определено го е хванала „пролетна умора”. Ще бъдете изтощени от хаоса във връзката си, а освен това сте влезли в режим на „гнездене”. 

Рак

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за секс, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето”.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. 

Дева

Това определено е вашият ден! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. В допълнение ще се радвате на повечето свободно време.

Везни

Имате желание за нещо различно и непознато. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. 

Скорпион

Тези зодии никога няма да бъдат заедно

Всеки иска да бъде щастлив. Звездите също го искат, но има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:Везни и РакРакът е споко...

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе.

Стрелец

Има изглед нещата да се променят към по-добро, що се отнася до сексуалните въпроси. Напоследък сте имали други приоритети във връзката, но сега е моментът да отделите време и за това.

Козирог

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора.

4-те зодии, които не се плашат от трудности и не се отказват никога

Някои зодии се отличават с по-силен характер от останалите. Те не се плашат от трудностите, изправят се пред проблемите и ги елиминират...

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще ви се отрази страхотно.

Кои зодии не могат да бъдат сами?

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате”. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ядат ли се листата на червеното цвекло?
Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Както е добре известно, желязото е основен минерал за здравето на човешкия организъм. Неговата основна функция е да пренася кислород чрез...