Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 29 МАЙ

29 май 2022, 06:15 часа

Овен

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон със слънчевото време. Задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта.

Телец

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. 

5-те ЗОДИИ родени с несравнима красота

Близнаци

В любовен план денят обещава да ви припомни емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността.

Рак

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши.

Лъв

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна.

Дева

Денят ви предлага възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство – трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, предизвикани от финансови проблеми. По-добре избягвайте задълбочените разговори.

Скорпион

Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде гладко и спокойно коментирана.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите или просто да поискате прошка.

Козирог

Климатът в любовния ви живот ще бъде доста хладен. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора.

Трите ЗОДИИ които скоро ще срещнат любовта

Водолей

Ако има наболели проблеми във връзката, не се опитвайте да ги „заметете под чергата“. Връзката ви има реален шанс да стане по-устойчива.

Риби

Опитайте се поне за момент да „влезете в обувките“ на половинката. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес