До лятото на 2023 година тези 5 зодии ще са залети от пари и късмет

42327
До лятото на 2023 година тези 5 зодии ще са залети от пари и късмет
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите споделят добри новини, че до края на годината представителите на 5 зодиакални знака ще успеят да нормализират финансовото си положение и дори ще надминат очакванията си. Късметът ще ги съпровожда във всеки аспект от живота и всичко ще им се струва като по вода. Звучи като приказка, нали?

Нека видим кои са 5-те зодии, които ще могат да се насладят на тази приказка в периода 23 октомври 2022 - юли 2023 година.

Овен

Смяната на Сатурновата позиция ще повлияе благоприятно на живота на Овните - особено в професионален план. Не е изключено най-накрая да получите дълго чаканото повишение, да ви наградят или поощрят. Следователно ще увеличите доходите си, както и ще получите по-авторитетна позиция на работното място. Звучи страхотно, нали?

Тези 3 зодии имат най-голям късмет в любовта

Лъв

Представителите на този знак ще усетят влиянието на Сатурн в шести дом. Този дом е свързан с положения труд и работа, като в този период ще се усещате по-силни, мотивирани и конкурентоспособни. Ако участвате в конкурс, състезание или имате враг - със сигурност вие ще сте победителите във всяка ситуация. Ако пък все още сте ученици или студенти - късметът и положеният труд ще ви донесат отлични оценки. Енергията, с която ще разполагате, само ще допринесе за укрепването на здравето ви. Определено това е добър период за вас, възползвайте се!

Везни

Везните ще усетят най-големи промени в четвърти дом. Четвъртият дом е свързан с дома, наследството, жилищната собственост. Така че ако дълго време сте обмисляли дали да инвестирате в жилище или автомобил, сега е най-точният момент да го направите. Ще имате късмет във всяко начинание, с което се заемете и е свързано със застрояване, обзавеждане или купуване на имоти.

Тези 4 зодии няма да имат късмет с парите през ноември

Стрелец

Представителите на този знак най-накрая ще стабилизират финансовото си състояние. Планетата Сатурн ще повлияе положително най-вече на втори дом, който е свързан с парите, придобити благодарение на усилен труд и работа. Ще усещате подкрепа не само от близките си, но и от колегите, а това ще ви мотивира да постигате още по-големи успехи с лекота.

Козирог

Козирозите са последните късметлии от тази класация. Ретроградният Сатурн им носи успехи в правилното им професионално реализиране. През този период най-накрая ще откриете своето призвание, но не разчитайте само на късмета си - бъдете постоянни и се трудете за мечтите си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно