Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 2

23110
Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 2
Снимка: Pixabay / Hans

ВЕЗНИ
Енергията на Марс ще залее Везните през цялата 2022. През април ще се радвате на успехи от дългата си и упорита работа през последните месеци. Най-после ще намерите смелост да вземете важни решения за живота си, които отлагате отдавна. Астролозите съветват да бъдете пестеливи с финансите си, защото през април ще имате възможност за допълнителни доходи. Неблагоприятни размествания на небесните тела ще доведат до проблеми в бизнеса и финансите през август. Близък до вас човек ще ви изостави в този период. Астролозите съветват: не се отчайвайте, намерете време за размисъл и медитация. Помислете трезво и постепенно ще се убедите, че всичко, което ви се случва, е за добро.

СКОРПИОН
Юпитер и Сатурн ще ви донесат много благоприятни възможности през май. Ще се радвате на успехи във всички сфери: в работата, финансите, личните взаимоотношения и най-вече ще усещате увереност и сила в себе си. За съжаление слънчевият юли няма да ви донесе така желаното щастие. Ако си мечтаете да срещнете романтика и любов, юли няма да е вашият месец. Обвързаните Скорпиони ще претърпят напрежение във връзката си. Това не е най-подходящият месец да предлагате брак или да изразите чувствата си пред някого. 

Ето каква ще е съдбата ви за предстоящата година според деня от седмицата, в който сте родени

Всяка планета управлява свой собствен ден от седмицата. Знаейки в кой ден от седмицата сте родени, можете да разберете каква кармична з...

СТРЕЛЕЦ
Като цяло 2022 ще е много щедра към вас, особено месец юли. Ще изпитвате щастие, удовлетворение от постигнатото, за което сте работили първата половина на годината. Планетите са на ваша страна през юли, възползвайте се максимално. Рискувайте смело, впуснете се в приключения, няма да съжалявате. Октомври ще е доста сложен и объркващ за вас. Няма да ви донесе трайни разочарования, по-скоро вие ще сте объркани и колебливи. Ще се чудите непрестанно какво решение да вземете. Бъдете по-уверени и не отдавайте голямо значение на дребни решения, които няма да се отразят на бъдещето ви.

КОЗИРОГ
Силното присъствие на Сатурн през цялата 2022 ще допринесе за добрата карма. Ще се радвате на успехи през февруари, които са резултат от упоритата ви работа. В края на февруари Марс ще бъде на ваша страна и ще спечелите всички битки, най-вече на любовния фронт. С каквото и да се захванете през февруари, ще е успешно- Възползвайте се максимално! Материализмът ви няма да е на ваша страна през ноември. Внимавайте със спестяванията си. Ще искате да направите големи инвестиции, но ноември не е подходящ за това. Ако искате да се радвате на финансови успехи през 2023, сега изчаквайте и не харчете излишно.

ВОДОЛЕЙ
Април ще е най-благоприятен за Водолей за техните връзки. През април ще си отговорите на всички въпроси и ще разсеете всякакви съмнения, свързани с партньора си. Обвързаните от вас ще се радват на любовта на партньора си, която става все по-силна с времето. Двойките ще се преоткриват и ще правят все повече неща заедно. Октомври ще доведе до някои разочарования в работата и бизнеса ви. Най-доброто, което може да направите, е просто да изчакате по-добри времена. 

РИБИ
Щастливият ве месец за 2022 е юни. Очаквайте успехи най-вече в работата. Имате възможности за професионална реализация, нови шансове за  издигане. Не ги пропускайте. Юни ще е успешен за нови инвестиции, например акции. Октомври ще е трудният ви период. Може да загубите всичко, което сте спечелили. Бъдете предпазливи както в работата, така и в отношенията с близки хора. 

Източник: астролог Гушагра Гупта
публикувано в AstroTalk/Online Astrology на 23 ноември 2021 

Кои зодии ще бъдат галеници на съдбата през новата година

Изпълнена с предизвикателства и надежда, лоша или добра, 2021 година е към своя край и навярно се чудите какво ви е приготвила новата 2...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com