Доказани начини да се привлекат пари и да се отървете от финансови проблеми

2445
Доказани начини да се привлекат пари и да се отървете от финансови проблеми
Снимка: iStock

Да вярваш или да не вярваш в знаците е лично решение на всеки, но сред хората много поличби се основават на реални наблюдения и отношението към тях се е развило през вековете.

Не можете да давате пари след залез слънце

Поверието да не се връща дълг на никого и да не се прехвърлят пари от ръка на ръка след като слънцето залезе вероятно е заради това, че в древността не е имало осветление по улиците и хората не са можели да броят пари без възможност да направиш грешка.

Освен това през нощта те се страхували от крадци и измамници, така че се опитвали да не показват, че имат пари. Но този знак се оказва много упорит дори днес, вероятно защото намира потвърждение в реалния живот.

Ако все пак е възникнала необходимост да прехвърлите пари на някого на тъмно, препоръчително е да не ги предавате, а да ги поставите на земята, така че човекът да ги вземе.

Най-лесният ритуал за привличане на ПАРИ, който действа безотказно

Не можете да изпразните напълно портфейла си

Смята се, че портфейлът никога не трябва да се изпразва напълно, в него винаги трябва да останат поне банкноти или монети. Да изпразните портфейла си „под нулата“ означава да привлечете бедност и мизерия.

Освен това е желателно портфейлът да съдържа амулети или неща, които привличат пари. Сред тях са рядка стара монета, банкнота с уникален номер, парче канела или червен конец.

Не харчете пари веднага след получаването им

Знакът да не харчите пари веднага след като стигнат до вас се смята за един от основните проблеми, свързани с парите. Добре е да го слушате, ако не искате да имате финансови проблеми.

Парите е нужно да отлежат в портфейла известно време, изпълвайки го с енергията си, едва след това всички разходи ще бъдат похарчени добре. В идеалния случай те трябва да се оставят да престоят в портфейла ви една нощ, преди да решите да ги похарчите.

ТОП 10 на най-верните инструкции за привличане на пари в дома

Не оставяйте пари за черни дни

Никога не пестете пари за черни дни, събирайте ги само за конкретни цели. Така казва древен знак, който има напълно научна обосновка и се основава на познаване на психологията на хората. Събирайки пари за „черен ден“, човек се програмира, че този ден определено ще дойде в живота му и наистина идва.

Поставете си конкретни цели и задачи, като покупка на апартамент или нова кола. Може да не са толкова глобални, но трябва да са конкретни, с положително начало. Тогава парите ще бъдат привлечени към вас и няма да привлечете бедност.

Не позволявайте на портфейла ви да бъде разхвърлян

За да привлечете пари, те трябва да бъдат правилно съхранявани. Основното е, че в портфейла винаги трябва да има перфектен ред, банкнотите трябва да се съхраняват отделно от дребните неща, а големите банкноти - отделно от дребните.

За да дойдат парите, банкнотите се подреждат в портфейла във възходящ ред и схема. Не съхранявайте банкнотите с главата надолу една спрямо друга и не ги сгъвайте на две.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com