Ето как бързо да установите контакт с непознат

5006
Ето как бързо да установите контакт с непознат
Снимка: iStock/Guliver

Създването на добро първо впечатление не е чак толкоа трудна задача, ако знаете как да се държите. Има няколко психологически трика, които със сигурност ще ви помогнат да постигнете това. Изключително важно е да се държите напълно естествено, защото в противен случай е неизбежно да създадете лошо първо впечатление. Ако се преструвате, това няма да остане незабелязано от събеседника ви. Установяването на контакт с хора, за които не знаете почти нищо не е чак толкова трудно. Ако успеете да го направите със сигурност ще научите много нови неща и ще се забалявате. А сега ще ви споделим нашите трикове, които определено работят. Вижте ги:

Дръжте се по същия начин, по който се държи събеседникът ви

Зодиакалните знаци, които винаги успяват да запазят спокойствие

Има хора, които остават спокойни във всяка една ситуация. Независимо колко много проблеми и неприятности са се случили. Това им помага ...

Опитайте се да правите всичко, което той прави. Ако жестикулира прекалено много и вие правете това. По този начин ще го накарате да се чувства добре във вашата компания.

Поставяйте се на негово място

Ако събеседникът ви споделя нещо тъжно с вас, бъдете съпричастни. Поставете се на мястото му и се опитайте да разберете. Покажете емоция и бъдете състрадателни. За да продължи разговора, можете и вие да споделите нещо подобно. По този начин ще спечелите доверието му.

Споделете тайна

Това също е метод, чрез който ще спечелите доверието на събеседника си. Разкажете случка от личния си живот. По този начин и човека срещу вас ще се чувства удобно да ви сподели тайна. Това значително ще ви сближи.

Няколко факти, които едва ли знаете за Дженифър Лорънс (СНИМКИ)

Тя е една от любимките на Холивуд. Освен, че е добра актриса с милиони почитатели обаче, Дженифър Лорънс е и пълна с чудатости и интере...

Позволете му да говори повече за себе си

Всеки един човек е малко или много егоист и обича темата на разговор да се върти около него. Позволете на събеседника си да говори за себе си, дори да ви е скучно. По този начин той ще остане с впечатление, че истински се интересувате от живота и проблемите му. Опитайте се да изглеждате загрижени. Колкото по - добронамерени изглеждате, толкова по - лесно ще установите контакт.

Докоснете събеседника си

Нека бъде " случайно " докосване по ръката, например. След това дори може да се извините, за да не разбере, че е било нарочно. По този начин ще се сближите доста. Случайното докосвате значително ще подобри впечателнието на събеседника ви. По този начин ще покажете доверието и близостта, които чувствате към този човек. Все пак не прекалявайте със " случайния " физически контакт, защото е възможно да изглеждате обсебващи.

Не говорете нито прекалено бързо, нито прекалено бавно

Откриха какъв вид памет е по-добре развита при жените

Учени от Каролинския институт в Швеция откриха какъв вид памет е по-добре развита при жените, отколкото при мъжете, пише Daily Mail. С...

Когато говорите прекалено бързо е възможно да изглеждате изнервени и неспокойни в очите на събеседника. Ако говорите бавно и спокойно е възможно да създадете впечатление на разсеян и небрежен човек. Опитайте се да намерите правилната скорост на речта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com