Ето как да възстановите ноктите си от гел лака

8004
Ето как да възстановите ноктите си от гел лака
Снимка: iStock

Създаването на гел лак създаде усещане в света на красотата и стила. Всеки представител на "красивата половина", който иска да изглежда стилно и модерно, нанася това покритие върху ноктите. Той е устойчив на външни агресивни ефекти, доста дълъг, красиво и равномерно поставен върху нокътната плочка и ви позволява да се лутате във фантазия по време на нанасяне. Но идва момент, в който полиращият гел трябва да бъде премахнат и състоянието на ноктите да бъде оценено без него.

Често след отстраняване на покритието можете да видите, че ноктите са загубили предишното си здраве и красота, стават тънки, чупливи и матови. Тези отрицателни ефекти от гелираното полиране не само могат да бъдат обезпокоителни, особено след като ситуацията е вероятно да се влоши, ако времето не вземе мерки за подобряване на ноктите. В тази статия ще разгледаме начините за възстановяването им след гел лак.

Основни проблеми

Революционната гел формула промени сферата на маникюра и идеите в красотата на женските ръце. Той има някои предимства пред обикновения лак: по-траен е, има богата палитра от цветове и нюанси, има блясък, който привлича погледа и създава условия за творчество и креативност. Но след процедурата за удължаване на гел-лак и просто нанасяне върху ноктите, много потребители забелязват появата на проблеми със здравето си.

Но козметичната индустрия не стои на едно място. Учени-козметолози, заедно с доктори на науките, откриват не само нови рецепти за различни козметични продукти, но и откриват красотата за възстановяване на здравето. Професионалната и компетентна оценка от маникюристите за състоянието на ноктите и следните специализирани процедури ще помогнат за възстановяване на здравето и ориентировъчния външен вид, загубен от нанасянето на гел покритие:

Горещ маникюр - Салонно лечение, което бързо възстановява здравето на ноктите ви. Това се слуцва, когато пръстите ви се държат в специален състав от масло или крем, загрят до 500 ° С. При излагане на температура порите се отварят, процесът на кръвообращението се активира и всички хранителни вещества, съдържащи се в разтвора, проникват в най -дълбоките слоеве на кожата и безчувствения слой на ноктите.

Запечатване на ноктите Това е триене на мед и пчелен восък върху повредени участъци от ноктите. Този инструмент създава защитна бариера на повърхността под формата на слой, който изглежда естествено. След такива процедури ноктите вече не са чупливи и сухи. Еластичността и естественият им блясък се завръщат.

Парафинови бани. Те са известни със своите регенериращи свойства.Около половин час, прекаран в тези процедури, ви позволява да намерите красиви ръце със здрави нокти. Различни микроелементи в състава на парафин, проникващи в най-дълбоките слоеве, насищат необходимите хранителни вещества, нормализират метаболитните процеси, интензивно овлажняват и блоцкират преждевременното увяхване на ноктите и кожата.

Специализираните медицински лакове стават все по-популярни. Те могат да бъдат оцветени или прозрачни и са предназначени да подхранват и защитават повредените зони от агресивни химически агенти, неблагоприятни атмосферни условия и физически външни влияния.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com