Ето как увеличаването на бюста спаси живота на 25-годишна британка

1243
Ето как увеличаването на бюста спаси живота на 25-годишна британка
Снимка: iStock

25-годишна британка смята, че желанието ѝ да увеличи размера на бюста си е спасило живота ѝ. Историята ѝ е особено драматична и показва, че понякога чистият късмет може не просто да помогне на някого в съвсем неочакван момент, а дори да го спаси от смърт.

В началото на месец септември Лорън Паркър заминала за Истанбул с приятеля си, за да се подложи на операция за увеличаване на бюста. Малко преди това младата жена получава необичайно вагинално кървене, но личният ѝ лекар я уверява, че всичко е нормално и може да лети за Турция, пише The Independent. Лорън си направила тест за бременност, който бил отрицателен. 

Неочакваната бременност

Още: 8 прости тайни за красив бюст без операция

Снимка: iStock

На предоперативната консултация обаче младата жена разбира, че е бременна в петата седмица. Това става ясно от рутинния кръвен тест, който си прави предишния ден. "Поисках няколко теста, защото не можех да повярвам, че съм бременна", разказва Лорън. След преглед с видеозон се оказва, че кара извънматочна бременност - животозастрашаващо усложнение, при което оплодената яйцеклетка се закрепва извън маточната кухина. 

"Първият ултразвук не показа нищо и лекарите бяха много объркани. Когато ми направиха още един, откриха, че бременността всъщност е в тръбата ми", добавя тя. Лекарите обясняват на Паркър, че такава бременност не може да бъде спасена и се налага незабавна операция.

Още: Необходими грижи след операция за увеличаване на бюста

"Беше много страшно – всички бяха притеснени. Предложиха ми в Турция да направят операцията или да се върна във Великобритания възможно най-скоро", разказва Лорън. 

След размисъл Лорън решава да се довери на турските лекари и хирурзите отстраняват едната от фалопиевите ѝ тръби. Операцията продължава 45 минути, но младата жена остава под упойка още седем часа, за да коригират и бюста ѝ.

Щастливият изход от ситуацията

Снимка: iStock

Според британката вниманието на местните доктори е спасило живота ѝ и недоумява защо лекарят ѝ във Великобритания не ѝ е обърнал нужното внимание. Паркър благодари на хирурзите и не крие, че решението да увеличи гърдите си се оказало едно от най-добрите в живота ѝ. "Ако не бях отишла за тази операция, може би нямаше да съм тук днес. Бях сигурна, че не съм бременна – отначало дори не им повярвах. Персоналът в Турция беше невероятен, те спасиха живота ми. На всичкото отгоре получих и новите си гърди", заявява тя. 

Лорън коментира и бъдещето си и дали все още мисли за деца: "Знам, че ще бъде по-трудно да забременея, но все още няма да се стресирам. Аз съм само на 25 и имаме много време да опитваме. Казаха ми, че ще трябва да внимавам как ще забременея и ще си направя много изследвания. Малко е страшно, но имам много информация. Сега се чувствам много по-добре и имам вида, който искам", пише Fakti.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com