Ето как всяка зодия проваля връзката си

169313
Ето как всяка зодия проваля връзката си
Снимка: Istock/Guliver

Овен

21 март - 19 април

Типично за зодия Овен,те са винаги в движение и в търсене на нови приключения. Вие се опитвате да бъдете навсякъде в живота си и много често така правите и в отношенията си. Не обичате да се разочаровате и, ако някой не изпълни вашите очаквания, се настройвате негативно. Така проваляте връзката си,защото смятате че тя винаги трябва да е приключение за вас, а не нещо сериозно.

Телец

20 април - 20 май

Като Телец винаги ви е трудно да забравите даден проблем, след като вече е отминал. Без значение колко време е минало от дадена ситуация, вие сте готови да натяквате и напомняте миналото постоянно. Това е проблема, с който разрушавате връзката си. Дори не се опитвате да забравите, а това е голяма пречка за вашите отношения и връзки в живота.

Единственият съвет, от който всяка зодия има нужда, за да живее щастливо

Овен Не е нужно да сте упорити и твърдоглави през цялото време. Добре е да показвате вашите чувства, всъщност е нездравословно да не п...

Близнаци

21 май - 20 юни

Като типични Близнаци, мисленето ви постоянно се променя. За вас е трудно да определите гледните си точки, камо ли същите на някой друг. Разрушавате връзките си защото мислите, че на друго място всичко е розово, а при вас винаги е черно, без да има реален проблем и да се опитате да го разрешите. Съсредоточете се върху това което имате и го оценявайте.

Рак

21 юни - 22 юли

Като Рак вие трябва да имате пълен контрол над връзката си. Оказва се на моменти, че сте прекалено вглъбени в нея. Това е така, защото вие искате да знаете за всеки малък детайл в отношенията ви с половинката. Често изпадате в дълбоки мисли и за вас е важно да познавате човека до най-малкия детайл. Оставяйте по-често партньора ви да диша, в противен случай ще го загубите.

Ето как всяка зодия привлича любовта

Любовта е едно от най-красивите неща, които могат да се случат на един човек. И докато по темата са изписани много неща, разкриващи нач...

Лъв

23 юли - 22 август

Лъвовете са перфекционисти.Често съсипват връзката си заради желанието всичко да върви по ноти. На моменти това е в повече. Ако стигнете до конфликт, никога не бихте направили компромис, защото знаете, че вашите идеи са по-добри. Добре е понякога да склоните глава, не винаги вие сте прави. Ако не успеете да се научите да отстъпвате, бъдете сигурни,че взаимоотношенията ви няма да бъдат дълги.

Дева

23 август - 22 септември

Като Дева вие прекалявате с мрънканията и забележките. Вие крещите за най-малките неща и това не се отразява никак добре на връзката ви. Разрушавате връзките си защото се опитвате да властвате и налагате мнението си. Не можете да намерите щастието си докато не се разберете със самите себе се. И ако продължавате да се занимавате с негативните части на живота, никога няма да можете да се насладите на всички хубави неща, които той може да предложи.

Най-великите жени са от тези ТРИ ЗОДИИ

Разбира се, всяка жена в нещо е изключителна е незаменима. Но тези дами имат много. Странно, въпреки че те са щедро надарен и са носите...

Везни

23 септември - 22 октомври

Везните са деликатни и крехки души. Вашaта чувствителност е голяма и на моменти прекалена. Много често с вас не може да се шегува човек, защото сте лесно раними и често шегите не са ви ясни. Разрушавате взаимоотношенията си точно заради чувствителността, която притежавате. Вие непрекъснато си мислите, че сте атакувани, а това съвсем не е така. Запомнете, че не всичко трябва да се взима на сериозно.

Скорпион

23 октомври - 21 ноември

Като типични Скорпиони вие изключвате хората прекалено рано,още преди да знаете името им. Не бързайте да правите преценка, а просто опознайте човека. Хората около вас не се чувстват добре, защото вие не им давате възможност да се изявят. Когато обаче им дадете шанс, много бързо се разочаровате от тактиката им и ги отблъсквате.

Как реагират мъжете от различните зодии, когато видят гола жена

Овен: 21 март - 19 април Той мисли три крачки напред, представяйки всичко, което иска да направи с нея. Представя си всички ъгли, от к...

Стрелец

22 ноември - 21 декември

Като Стрелец вие сте много практични с всичко, което правите в живота, особено във вашите романтични взаимоотношения. Искате напълно да чувствате вашата половинка и често се вглъбявате в него/нея. Често изисквате от половинката си да прави нещата точно както на вас ви харесва.

Козирог

22 декември - 19 януари

Типично за Козирозите е, че прикриват много добре емоциите си. Вие сте изградили стена около вас, така че никой да не може да премине и достигне до същността ви. Това е плюс за вас, защото по този начин предпазвате сърцето си от наранявания. Разрушавате връзките си точно заради тази преграда която поставяте между вас и половинката ви. Хората с вас се чувстват не на място.

Ето каква съпруга ще бъде една жена според зодията

Овен Съпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално. Вместо това тя показва любов чрез жестове. Понякога е малко груба и...

Водолей

20 януари - 18 февруари

Като представители на зодия Водолей, вие разрушавате връзките си с небрежното си поведение. Можете да се грижите за някого уникално добре, но не го показвате. В отношенията си сте „мързеливи“ и не правите никакви усилия за връзката си. Мислите, че с поглед хората ви разбират, но не е така. Взаимоотношенията изискват работа и докато не сте готови да работите, ще разрушавате всяка една връзка в която влизате.

Риби

19 февруари - 20 март

Обичате да говорите с всеки и всички около вас. Винаги се ангажирате с разговор с непознати и мислите, че всички са ви приятели. Ролята ви в страничните взаимоотношения с други на моменти е прекалено флиртуваща, което със сигурност няма да се хареса на половинката ви. Хубаво е, че имате много социални контакти, но е добре да се съобразявате с държанието си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com