Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето каква ще е 2022 за ЛЪВА според Гал Сасон

30 декември 2021, 10:50 часа

ЛЪВ: Аз желая

Приветствам вашия прайд, лъвове и лъвици, и нека желанията ви се сбъднат! Вие добре познавате силата на любовта и сте наясно колко жертви трябва да направи човек, за да отвори сърцето си. Помните ли Аслан (чието име означава „лъв“ на турски), който се пожертва за Нарния? Тази година вие усещате много осезаемо темата за жертвата, тъй като Сатурн – велик педагог и майстор на ремонтите, се е захванал да внесе съществени промени във вашия дом на връзките и партньорствата. Това включва в общи линии всички важни за вас хора, житейски и професионални партньори, както и всички договорни отношения. Впрочем, тук попадат също враговете ви и онези, които дръзват да ви се противопоставят.

Взирате се изпитателно във всеки един, който докосне сърцето ви, за да разберете дали е достоен за вашата компания. Освен Сатурн във вашия дом на отношенията влиза и ретроградният Меркурий (13 – 25 януари), който може да върне в живота ви някой бивш/ бивша.

През тази година при вас се наблюдава интересна комбинация. Юпитер, както скоро ще разберете, благославя дома на интимността, тантра и сексуалността, докато Сатурн снове в дома на връзките. 2022-ра планира да пробуди сърцето ви със символизма на всички събрани в нея двойки (връзки) и с нумерологията на 6 (сърцето – органът, който асоциираме с Лъв). Пригответе се за напрегната година!

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес