Ето какви мъже привличаме според зодията

24622
Ето какви мъже привличаме според зодията
Снимка: iStock/Guliver

След поредната неуспешна връзка, то със сигурност започвате да си мислите, че сте магнит за неподходящи мъже и търсите причината, поради която претърпявате провал след провал на любовния фронт. В крайна сметка може да се окаже, че просто харесвате тип мъже, които не са подходящи за вас. Знаете ли какво точно търсите в един мъж и не се ли питате дали не си създавате грешни впечатления за някого, тъй като ви допада?

Всъщност някои зодии имат способността да привличат неподходящи мъже, с които нямат нищо общо, което да ги свързва и да положи основите на една стабилна връзка. Вие от тях ли сте?

Овен – Има нужда от пълна противоположност на себе си

Жената Овен е уверена и иска да доминира във връзката. Тя има нужда от мъж, който да я слуша и да се съобразява с нейното мнение. Привличана е от мъже, които не са много страстни и не действат импулсивно. За нея мъжът трябва да умее да анализира и да прави планове за бъдещето.

4-те зодии с най-дълги връзки

Телец – Харесва авантюристи
 
Тя има нужда от приключения и адреналин. Не харесва обикновения и стабилен живот, за който си мечтаят много момичета. Телец са достатъчно отговорни и умеят да създадат ред в живота, поради което не бива да ни изненадва, че търсят мъж, който да внесе разнообразие в ежедневието им.

Близнаци – Обича мистериозността

Близнаци са непредсказуеми. Техният характер е непредвидим и трудно може да се ориентираш в какво настроение са. Бързо изпадат от едната крайност в другата и имат нужда от някого, който да не "избяга" от тези постоянни промени в настроението и същевременно да предизвика интереса им.

Рак – Търси трудни мъже

Жената Рак няма да се впечатли от мъж, който й сваля звезди и я обгрижва. Нейният интерес ще бъде привлечен от този, който не й обръща никакво внимание и е тотално незаинтересован от нея. Емоционални и обсебващи, те са склонни да преследват мъжа до последно.

Лъв – Иска мъж, който да й осигури всичко

Лъвиците знаят какво искат и как да го получат. Те привличат мъже, които са готови на пълна отдаденост към тях в името на любовта. Жените от тази зодия имат нужда от партньор, който да ги подкрепя и постоянно да им прави комплименти.

Как да живеете във връзка с всяка зодия

Дева – Желае мъж, който да може да промени

Представителките на тази зодия знаят, че няма да срещнат перфектния мъж и нямат намерение да чакат принца на бял кон. Тя иска мъж, който да може да моделира според своите представи за идеал. Дева ще бъде водещият във връзката.

Везни – Търси мъж, който ще запази баланса

Балансът в техния живот е на необходимото ниво и тя иска да го запази. Няма нужда от мъж, който ще влезе в него като слон в стъкларски магазин и ще го преобърне с краката нагоре. Везни се нуждае от мъж, който да бъде нейна опора в трудни моменти и да запази нейната уравновесеност.

Скорпион – Харесва мъже-единаци

Това, което не харесват са обсебващи мъже, които постоянно искат да са с тях и не умеят да остават сами. Жената Скорпион обича да има време за себе си и търси именно такъв партньор, който да я разбира и също като нея да се нуждае от лично пространство.

Стрелец – Търсят укротител

Дамите от тази зодия са диви и щастливи. В дадени моменти имат нужда от някого, който знае кога да "дръпне ръчката" и да укроти страстите им. Те изпадат в ситуации, когато просто не знаят кога да спрат и точно тук идва работата на мъжа до тях!

4-те зодии, които прекратяват дългосрочната си връзка си и се женят за друг

Козирог – Обича да се смее

Дамите от тази зодия са организирани личности, които са кариеристки. Често губят способността си да се смеят, тъй като са улисани в работа и задължения и забравят да се забавляват. Всяка жена обича да се смее и Козирог не е изключение, но тя може би има най-голяма нужда от това и търси това качество в партньора си.

Водолей – Ще я привлече мъж със самочувствие

Те са добри и емоционални. Обичат да помагат на другите и често стават жертва на мъже, които са истински егоисти. Бъдете внимателни с подобни индивиди, които безцеремонно ще се възползват от добрината ви.

Риби – Търси мъж, който обича да бъде обгрижван

Риби са склонни да си падат по момчета, които постоянно искат да бъдат обгрижвани и трудно може да разбереш дали не си търсят "втора майка", а не жена, за която да се грижат и уважават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com