Ето кои са 5-те най-коравосърдечни зодии

10222
Ето кои са 5-те най-коравосърдечни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Някои от хората изглеждат коравосърдечни и хладнокръвни, но това е само маска пред света, за да защитят чувствата и сърцето си. Често това се случва след тежка раздяла, травма или друг вид негативна ситуация. Но астролозите разграничават 5 зодии, които са най-коравосърдечни, било то с причина, или без. Нека разберем кои са:

Стрелец

Стрелците се стремят към личностно усъвършенстване и постоянно полагат грижи за развитието си. Имат сериозни цели и високи амбиции, което ги кара да се чувстват по-възвишени от останалите. Често се дъжат надменно и снизходително. Не се интересуват от чувствата и преживяванията на близките си, предпочитат да се фокусират върху собствените си такива.

Какви ПРОМЕНИ ще настъпят в живота на всяка ЗОДИЯ до края на 2021 – ва

Краят на годината е твърде близо. Все още обаче не е късно животите ни да се променят в една коренно различна посока. Няма как да сме с...

Водолей

Водолеите изобщо не обичат да показват никакви емоции. Те предпочитат да насочат енергията си към интелектуалността, отколкото да се ровят в чувствата си и тези на околните. Не обичат да са слушатели на сърцераздирателни истории и понякога дори са склонни да помолят за смяна на темата. Техен стремеж е да си изградят имидж на сериозни, хладнокръвни и твърди личности, на които не бива да се подгравате.

Скорпион

Скорпионите са страстни и силни. Обаче това им надмощие често се проявява чрез злоба, хапливи коментари и нападки. Ако нараните представител на тази зодия, той няма да ви го покаже, а дори обратното – ще стане хладнокръвен и безмилостен, а отмъщението задължително ще ви споходи. Веднъж предадете ли ги – няма никога да ви простят. Агресивни и безсърдечни са към хората, които просто не харесват. Възползват се от чара и привлекателността си, за да скрият всичките си недостатъци.

Кой е най-големият страх на всяка ЗОДИЯ?

Страхът е напълно естествено човешко състояние. Ако някой ви каже, че е безстрашен и не съществува нищо, което може да предизвика подоб...

Дева

Колкото и да сте изненадани, Девите също са с ледено сърце. Те създават вид на добродушни, емпатични и всеотдайни, но в душата им няма място за всички. Представителите на тази зодия са критични, педантични перфекционисти, които са толкова завладени от малките детайли, които трябва да планират, че забравят за емоциите и чувствата си. Особено хладнокръвна става, когато се почувства застрашена, обидена или объркана. Този образ действа главно като маска.

Телец

Представителите на тази зодият се славят с жизнеността и активността си, те са дейни, но се стремят главно към материална стабилност. Телците са изключителни инати. Те ще спорят с вас, докато не признаете правотата им. Егото им е голямо и не обичат да правят компромиси, затова не се и трогват от емоциите ви. Готови са на всичко, за да излязат победители. В такива моменти са изключително хладнокръвни и коравосърдечни, няма да признаят грешката си, каквото и да става. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com