Факти за подмладяване на лицето

4691
Факти за подмладяване на лицето
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска да е красива и привлекателна. Ако в ранна възраст не е толкова трудно да се справите с несъвършенствата на външния си вид, то с добавянето на години се появяват очевидни кожни промени. Това се отнася най-вече за лицето, ръцете, деколтето. Тези зони са много податливи на увреждане.

Разбира се, от дълги години специалисти и лекари работят усилено и търсят всички възможни ефективни средства в борбата за младостта и красотата. Въпреки че каквото и да се каже до момента, идеален метод не е измислен.

И все пак, напредъкът не стои на едно място. В новия век са изместени най-нови технологии, инжекциите и пластичните операции, които с помощта на нехирургична интервенция могат да коригират всички несъвършенства и значително да освежат кожата. Това може да стане, не само по лицето, но и на цялото тяло. И така, сега ще говорим конкретно за фотоподмладяване. За мнозина това е доста добре позната процедура.

Прави се в салони за красота с помощта на фотосоларни лъчи, които облъчват кожата. По този начин кожата се подобрява и обновява. Въпреки, че е съвсем млада техника, процедурата е спечелила сърцата на много жени на възраст над тридесет години.

Ябълков оцет за подмладяване

Знаехте ли, че ябълковият оцет не е полезен единствено за салатата, но и за кожата ни? Тук ще ви представим няколко варианта на приложе...

Как става популярно фотоподмладяването

Много просто! Факт е, че колкото и силни да са били желанията да запазим красотата и младостта, страховете ни понякога се оказват много по-силни. Процедурата е много спокойна и безболезнена. Няколко часа, след нея може спокойно да излезете и да се насладите на красивото слънце. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че винаги всичко трябва да се излагате умерено.

Мнозина са чували, че продължителното излагане на слънчева светлина е изпълнено с негативни ефекти, върху кожата. Последствията от такива не са веднага видими. И така, след известно време кожата започва да старее бързо.

Съществува много лесен начин и той е, чрез излагане на кожата на специална светлина, несъдържаща ултравиолетова радиация. За ултравиолетовият ефект е известно, че предизвиква по-ранно стареене на кожата.

Излагането на кожата протича под формата на светкавици, които се разпръскват във вид на отделни лъчи. В даден момент, може да има от две до шест парчета. Процедурата се извършва с помощта на специален препарат, който е оборудван с кварцов филтър с капацитет най-малко 30 J / cm. За обикновен човек тези числа може да изглеждат напълно неразбираеми, но реално играят важна роля при избора на място за фотоподмладяване.

Какво ще се случи с кожата на лицето ви, ако го миете със солена вода?

Ако се замислите дълбоко, ще установите как след всяка почивка на морето, лицето ви е по-гладко, по-чисто и изобщо е променено към по-д...

Колко трае процедурата за фотоподмладяване

Процедурата за фотоподмладяване отнема не повече от един час. Продължителността на курса е три до четири сесии, но с дълга почивка във времето.

Противопоказания за фотоподмладяване

Този вид терапия има някои противопоказания. Такива трябва да се спазват, за да се избегнат усложнения по кожата. Процедурата не се препоръчва за хора с фототип 4 и 5 кожа. Противопоказана е и за хора със свеж тен. Не можете да използвате услугата по време на бременност и кърмене. Също така фотоподмладяването не е съвместимо с редица заболявания, а именно херпес, фотодерматоза и онкологични заболявания. И накрая, процедурата не може да се извършва по време на приема от антибиотици.

Бъдете здрави и красиви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com