Филм с Даяна разбуни духовете със скандални разкрития за кралското семейство

14783
Филм с Даяна разбуни духовете със скандални разкрития за кралското семейство
Снимка: Getty Images / Guliver

Буря от реакции във Великобритания предизвика появата на Лейди Даяна 20 години след смъртта й. Във филм с документални записи тя прави скандални разкрития за кралското семейство, сексуалния живот с Чарлз и изневерите му с Камила. Филмът беше излъчен по британския Четвърти канал въпреки многото опити на заинтересовани да бъде спрян.

Изповедта на Даяна е пред вокалния й педагог Питър Сетилън, правена в началото на 90-те години на миналия век. Принцесата първо споделя, че Чарлз е бил доста непостоянен ухажор. „Можеше да ми се обажда всеки ден в продължение на седмица, а след това да не говори с мен три седмици. Много странно”, казва Даяна.

Вдъхновяващи цитати от принцеса Даяна

Точно на тази дата преди 20 години светът губи най-обичаната си принцеса - Даяна. На 31 август 1997 тя загива на 36 години при автомоби...

Тя разкрива, че е била разстроена от интервю след годежа им. „Най-необичайното нещо беше интервюто в деня, в който обявихме годежа си. Един смешен журналист попита: „Влюбени ли сте?”. Помислих си: „Колко тъп въпрос” и отговорих : „Да, разбира се, че сме”. А Чарлз се обърна и каза: „Каквото и да означава влюбен…”, спомня си Даяна, цитирана от Нова телевизия.

Тя споделя още, че попитала Чарлз за връзката му с Камила Паркър-Боулз. „Помня, че попитах съпруга си защо тази дама се мотае наоколо. А той отговори: „Отказвам да бъда единственият уелски принц, който няма любовница”, с тъга в очите разказва покойната вече принцеса.

Сексуалният им живот Лейди Ди описва с думите: „Веднъж на три седмици". От записите се разбира и каква е била реакцията на кралица Елизабет II, когато снаха й поискала съвет за това как да спаси брака си. Нейно Величество отговорила: „Не знам какво трябва да направиш. Чарлз е безнадежден случай".

Принц Хари обвини папараците, че не са съдействали на Даяна в нощта на катастрофата

Британският принц Хари обвини фотографите, които са преследвали автомобила на неговата майка принцеса Даяна, че не са й оказали помощ н...

Принцесата доверява и това, че била "дълбоко влюбена" в мъж, който мнозина вярват, че е бил нейният офицер телохранител Бари Манакий. Тя била съкрушена, когато той умира в мотоциклетна катастрофа три седмици, след като бил принуден да напусне Бъкингамския дворец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com