Флирт или връзка? Виж какво иска той според зодията си...

59680
Флирт или връзка? Виж какво иска той според зодията си...
Снимка: iStock/Guliver

Ако отговаряш на критериите му – твой е! Можем да бъдем привлечени от външност, от характер или от комбинацията от двете. Нека разберем какво показва зодията му. Към какви жени се стреми и какво търси – флирт или дълга връзка?

Овен

Пада си по силни и независими жени. Харесва, когато жената може да отстоява думите си и е готова на всякакви предизвикателства. Властни и интелигентни жени могат да покорят този тип мъже.

Телец

Мъжете от този зодиакален знак са неуверени в себе си и в повечето случаи имат нужда от подкрепа. Забавни и привлекателни жени могат да ги завладеят. Ако успеете да го разтърсите, но по чувствителен и нежен начин, той е ваш!

Близнаци

Падат си по интелигентни жени с чувство за хумор. Успеете ли да го разсмеете и изненадате сте обречени на него завинаги.

Рак

Наивните и нежни дами са техните фаворити. Представителите на този знак обичат да се грижат за някой, да бъдат силния пол. Позволете му да се грижи за вас, искайте помощта му и няма да можете да се оттървете от него.

Лъв

Лъвовете са разкрепостени личности със потребност от социален живот. Такъв е и изборът им за половинка. Освободени, интелигентсни жени, които обичат да излизат и да се забавляват. Веднъж влезете ли в ритъма му на живот, оставате там завинаги.

Дева

Падат си по интелигентни и чувствителни жени. Чувствителни и толерантни, но не и твърде емоционални. Мъжете деви не харесват драмите така, че по-добре не ги правете през тях.

Везни

Вярва в сериозните връзки и постоянно е на щрек за точното си попадение. Намери ли точната половинка, прави всичко по силите си да я задържи. За съжаление, най-трудното е да създадеш връзка с него. Харесва Добре изглеждащи, интелигентни, мотивирани, подкрепящи жени, които и да бъдат уверени. Понякога има твърде много изисквания.

3-те зодии, които имат най-дълги връзки

Везни Представителите на знака винаги първо са приятели, след това интимни партньори. Те са отдадени на другия човек, предани са и са ...

Скорпион

Винаги иска да бъде най-добрия, затова и търси най-доброто. Точния тип жена за скорпиона е секси, умна, независима и готова за приключения.

Стрелец

Жената, която ще успее да задържи стрелеца, трябва да бъде весела, мотивирана и енергична. Този зодиакален знак обича да бъде провокиран и изненадван. Ако го искате момичета, трябва да се постараете.

Козирог

Разберете кой е вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне. ОВЕН Ангелът Баракиел се грижи за успеха на ...

Трудно е да се влюбят, но когато стане е толкова силно, че е сякаш за винаги. Ако искате да бъде вашата половинка трябва да бъдете уверени, но не твърде много, секси, но отбрано. Трябва да имате собствена кариера, хоби, интереси и мечти.

Водолей

Водолейте се впечатляват от независими жени, които не се интересуват от чуждото мнение. Радват се на живота и сами се справят с трудностите. Точно това ги прави привлекателни за мъжете.

Риби

Рибите са много обичливи. Обичат, обичат, но е трудно да завладееш вниманието му. Успееш ли обаче, е твой завинаги. Любители на изкуството са, което значи, че трябва да сте нежни и чувствителни личности, които да споделят интересите им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com