Гадаене със зърна от кафе помага при трудни ситуации

10649
Гадаене със зърна от кафе помага при трудни ситуации
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки може да разбере как ще бъдат разрешени трудностите, какво да се направи в настоящата ситуация и да се погледне в бъдещето с едно обикновено гадаене на зърна от кафе.

Гадаенето на зърна от кафе трябва да се извършва в момента, когато имате нужда от ценни съвети или информация за това какво ще бъде начинанието.

Как се прави гадаенето

За да бъде гадаенето точно и да помага, е важно да останете сами и да зададете въпроса, който ви вълнува. В момента на гадаенето е важно да се изчисти съзнанието от странични мисли, за да не се наруши ходът му. След като всичко е готово, трябва да вземете 16 кафени зърна и да ги подържите малко в ръцете си, така че те да запомнят енергията на питащия. Задайте въпроса и хвърлете зърната върху маса или друга повърхност, от която не могат да паднат. Зърната, които са паднали нагоре, се броят и гадаенето се тълкува по техния брой.

Тълкуването на зърната

1 зърно: трудностите ще завършат с печалба. В трудна ситуация е важно да се откажете от бързането и да следвате поставената цел, без да се отклонявате от пътя. Интуицията ще ви помогне да намерите правилния начин за преодоляване на препятствията.

2 зърна: късметът ще реши ситуацията. Липсата на късмет ще остане зад вас, ако откажете съвет отвън, който може да се превърне в началото на пътя към задънена улица.

3 зърна: в трудна ситуация е важно да бъдете нащрек. Има един недоброжелател, който може да навреди. Не казвайте на никого за вашите планове и идеи.

4 зърна: планът едва ли ще се осъществи. Плановете си трябва да бъдат преразгледани - някои от тях не могат да бъдат изпълнени поради липса на време, знания или енергия. Усилието, което полагате, няма да ви се отплати.

5 зърна: трудностите скоро ще свършат. За да разрешите настоящата ситуация, е важно да погледнете знаците на съдбата : те ще ви отведат от безизходицата направо към вашата цел.

6 зърна: за да разрешите трудностите трябва да вярвате в себе си. Съмненията, страховете и безпокойството могат да бъдат истинско препятствие и трябва да се отървете от тях по-бързо.

7 зърна: не всички трудности са приключили. Ситуацията ще бъде разрешена много успешно, но е рано да се говори за пълна победа. Скоро ще трябва да се изправите пред малко препятствие, преодоляването на което ще сложи край на трудностите.

Кофеин от чай или кафе: Каква е разликата?

Въпреки че кофеинът е предимно безопасен, може да е проблем, когато се прекали с консумацията. Прекомерната консумация на кофеин може д...

8 зърна: разрешаването на ситуацията зависи от емоциите. Импулсивността може да предизвика непредвидени трудности, което означава, че сега трябва да слушате аргументите на ума, а не емоциите.

9 зърна: успехът няма да ви кара да чакате, ако вярвате в себе си. Ситуацията ще бъде трудна и неразрешима, докато не поемете контрола над събитията.

10 зърна: ситуацията ще бъде невъзможна за разрешаване поради несигурност.

11 зърна: успехът идва, ако работите упорито. Ситуацията изисква намеса и активност.

12 зърна: за да разрешите трудностите, трябва да подредите мислите си.

Вижте как този мъж спечели стотици хиляди само от...кафе

Жител на американския град Хайтсвил, щата Мериленд, удари джакпота в лотарията благодарение на желанието да пие кафе, съобщи UPI. 49-г...

13 зърна: изисква се отлежаване. Възможността за спиране и анализ ще спаси ситуацията.

14 зърна: ситуацията скоро ще бъде решена. Използването на натрупаните знания и умения ще помогне за преодоляване на трудностите в най-кратки срокове.

15 зърна: трябва да се откажете от емоциите. В тази ситуация не можете да разчитате на емоции, които могат да имат пагубен ефект върху хода на делата. Концентрацията и трезвото съзнание бързо ще сложат край на това.

16 зърна: успехът предстои. Можете да сте сигурен, че правите всичко необходимо за разрешаване на ситуацията. Малко търпение и успех няма да ви накарат да чакате.

Гаданието може да е невъзможно, ако всички зърна лежат надолу. Не бива да се разстройвате - просто този ден абсолютно не е подходящ за отговори на въпроси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com