Годишен хороскоп 2021 - Лъв

46169
Годишен хороскоп 2021 - Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Новата година ще се почне с изненадващ финансов подарък за представителите на знака Лъв. През януари очаквайте повишение на заплатата, извънредна печалба или друго, което ще се отрази положително на бюджета ви. Внимавайте да не афиширате подобреното ви финансово състояние, тъй като може да станете обект на завист и нечестни домогвания.

През февруари ще се появят изненадващи препятствия, за чието преодоляване ще трябва да впрегнете всичките си сили, умения и дисциплина. Тогава е важно да гледате на нещата с изключителна хладнокръвност и без да влагате излишни емоции.

Годишен хороскоп 2021 - Рак

Началото на новата година ще посрещнете в свои води. Януари е време, в което ще може да заявите желанието си и вижданията за това как ...

Март ще ви зарадва с разсейване на облаците в професионален и в личен план. Очакват ви много приятни изненади, които ще разведрят семейната атмосфера. В средата на месеца от плещите ви ще падне и огромно задължение. Това е време, в което да се радвате на свободата си.

Април ще ви зарадва с повишена активност. Ще може да правите уменията и качествата си в различни сфери на действие. Някои представители на знака успешно ще преминат изпити. Други ги очаква пътуване в чужбина. В средата на месеца се пазете от загуба на ценна вещ или пари.

През май не се колебайте да направите нещо като "разчистване" след приятелите си. Отношенията, които ви товарят и ви носят предимно негативи не са ви необходими. Това е време, в което да се разделите и с ненужните вещи. В края на месеца ценни ще бъдат отношенията с онези хора, които могат да мислят в дълбочина.

Юни месец, в който да се пазите от капана на илюзиите. Не вярвайте на прекалено красиви обещания. Не се включвайте в проекти, обещаващи лесна печалба. През този период внимавайте с приема на алкохол и лекарства.

Юли ще бъде благосклонен към мечтите ви. Тогава ви очаква сбъдването на най-съкровените ви желания. За да протече месецът гладко бъдете щедри и не трупайте излишни неща - нито вещи, нито емоции.

Годишен хороскоп 2021 - Близнаци

Началото на новата година ще ви вдъхнови за постигането на нови цели. През януари съдбата ще ви постави в центъра на събитията. Изненад...

Началото на август ще е сложен период за представителите на знака Лъв. Обстоятелствата няма да са на ваша страна, така че бъдете внимателни във всичко, което предприемате, най-вече от финансова гледна точка. Този месец не е подходящи за ваканция - възможни са проблеми с пътуванията и отмяна на резервации.

През септември съдбата ще е благосклонна към вас и ще ви върне всичко, което е било загубено през предните месеци. Отнесете се отговорно към полученото и внимавайте да не го разпилеете. Периодът е подходящ за разумни инвестиции.

Октомври ще е решаващ месец за вашето професионално развитие. Вашата желязна дисциплина и безспорни професионални качества ще ви изстрелят на върха. Много е важно през целия месец да не се отпускате.

Ноември ще бъде изпълнен с противоречия. През този месец ще трябва да проявите максимална гъвкавост, за да отговорите на променящите се обстоятелства. В края на периода усилията ви ще бъдат възнаградени.

Декември ще бъде истински празник за вас, стига да не излизате от рамките на общоприетото. Всякакви излишества през този период могат да доведат до загуби. Много малки усилия от ваша страна ще имате шанса да си осигурите успех, щастие и хармония.

Годишен хороскоп 2021 - Телец

Началото на новата година ще ви зарадва с огромна придобивка. Ще се радвате на достатъчно средства за добър живот и няма да имате прит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com