Годишен хороскоп за 2017 г. - Телец

84215
Годишен хороскоп за 2017 г. - Телец
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2017 година обещава спокойствие за представителите на знака Телец. Ще бъдете пощадени от душевни терзания, носещи отрицателни емоции. В личния ви живот ще е спокойно и ще имате поле за действие. Сега е моментът да уредите личните си отношения по начина, по който вие искате и да установите точния си семеен статус. Това ще стане възможно благодарение на проявата на повече търпение и далновидност.

Най-важният период през годината ще бъде този около рождения ви ден. Пролетните месеци ще ви донесат промени, повечето от които изненадващи. Остава ви само една крачка до реализирането на плановете ви, които толкова седмици подготвяте в мислите си. Не се колебайте да започвате нови проекти, дори да не сте сигурни до край, че притежавате необходимите средства за реализирането им. Всичко, от което имате нужда ще се появи в точния момент, когато имате нужда от него. От средата на април до края на август ще е период на адаптация. Не се страхувайте да бъдете гъвкави и да променяте плана на действие, когато това е необходимо. На успеха ви може да попречи само ненужната упоритост и нежеланието да се опознавате новите процеси. Много е важно са спазвате сроковете. При познанства с нови хора винаги имайте едно наум и се позовавайте на интуицията си. Пазете се от прекалената добронамереност.

Дневен хороскоп за 28 декември

Овен Днес не се изкушавайте пред прекалено хубавите неща, колкото и голямо да е предизвикателството за вас. Заложете на добре познатит...

Есента ще бъде период на утвърждаване на постигнатото от началото на годината. Сега ще трябва да проявите постоянство и дисциплина, за да затвърдите позициите си. Не проявявайте крайности в поведението и взимането на решения.

Ноември и декември ще бъдат свързани с нарастване на творческите ви способности. Някои от вас ще открият и развият свои способности, които до момента са дремели. Това ще промени погледа върху живота ви и обкръжението. За мнозина новата дейност може да донесе не сам приходи, но и да се превърне в основа работа.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Дневен хороскоп за 26 декември

Овен На втория ден от Коледа най-щастливи ще бъдат онези от вас, които не само четат редовете, но и между тях. Особено ако го правят г...

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com