Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп за 2017 г. - Везни

30 декември 2016, 12:44 часа

Началото на годината ще започне така, каквито са мислите ви. По-малко хаотичност и повече хладнокръвие ще ви помогнат да подредите приоритети си и да направите ясни планове за първите седмици на януари. Събитията ще бъдат противоречиви и от вас ще се изисква само да бъдете максимално гъвкави и да не губите прекалено много време в приспособяване. В по-сложни моменти не се колебайте да потърсите съвет и помощ от приятели. Затварянето във вас самите само би усложнило нещата. Онези от вас, които жадуват за сериозни промени в живота си трябва да приемат мисълта, че това няма да се случи без съответните компромиси и лишения от ваша страна.

През пролетта е добре да имате предвид, че обстоятелства, които не зависят от вас може да променят плановете ви. Не разчитайте, че това, което сте се разбрали с партньорите ви ще бъде изпълнено. Имайте резервен вариант и не губете време в обвинения към другите. Това не е подходящ момент и за подписване на договори. Ако все пак се налага да оформяте документи преглеждайте ги по няколко пъти преди да положите подписа си.

Лятото няма да ви подари много спокойствие, но затова пък ще разберете много важна информация. Част от нея може да бъде почти шокираща за вас, но това ще ви даде яснота относно даден човек. Като се замислите ще прецените, че наистина е било по-добре да сте наясно със ситуацията. Колкото и да сте разочаровани не съдете другите и се опитайте да приемете нещата, такива каквито са.

Есента ще ви дари заслужена почивка. Тогава може да си отдъхнете и да сте спокойни, че не ви дебнат непредвидени промени в обстоятелствата и че нещата ще се развиват по начина, по който сте предполагали. В работата ще ще се появяват много възможности за развитие и израстване и ще е грехота ако не ги използвайте. Ще ви е нужно само малко повече самочувствие. Някои представители на знака ги очаква годеж или сватба.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес