Годишен хороскоп за 2017 г. - Везни

33554
Годишен хороскоп за 2017 г. - Везни
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината ще започне така, каквито са мислите ви. По-малко хаотичност и повече хладнокръвие ще ви помогнат да подредите приоритети си и да направите ясни планове за първите седмици на януари. Събитията ще бъдат противоречиви и от вас ще се изисква само да бъдете максимално гъвкави и да не губите прекалено много време в приспособяване. В по-сложни моменти не се колебайте да потърсите съвет и помощ от приятели. Затварянето във вас самите само би усложнило нещата. Онези от вас, които жадуват за сериозни промени в живота си трябва да приемат мисълта, че това няма да се случи без съответните компромиси и лишения от ваша страна.

През пролетта е добре да имате предвид, че обстоятелства, които не зависят от вас може да променят плановете ви. Не разчитайте, че това, което сте се разбрали с партньорите ви ще бъде изпълнено. Имайте резервен вариант и не губете време в обвинения към другите. Това не е подходящ момент и за подписване на договори. Ако все пак се налага да оформяте документи преглеждайте ги по няколко пъти преди да положите подписа си.

Лятото няма да ви подари много спокойствие, но затова пък ще разберете много важна информация. Част от нея може да бъде почти шокираща за вас, но това ще ви даде яснота относно даден човек. Като се замислите ще прецените, че наистина е било по-добре да сте наясно със ситуацията. Колкото и да сте разочаровани не съдете другите и се опитайте да приемете нещата, такива каквито са.

4-те зодии, които ще превземат 2017 г.

Зодиите, които ще успеят с каквото и да се захванат, ще постигат целите си, мечтите си и за тях 2017 г. ще бъде една шеметна и невероят...

Есента ще ви дари заслужена почивка. Тогава може да си отдъхнете и да сте спокойни, че не ви дебнат непредвидени промени в обстоятелствата и че нещата ще се развиват по начина, по който сте предполагали. В работата ще ще се появяват много възможности за развитие и израстване и ще е грехота ако не ги използвайте. Ще ви е нужно само малко повече самочувствие. Някои представители на знака ги очаква годеж или сватба.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com