Годишен хороскоп за 2017 г. - Стрелец

60734
Годишен хороскоп за 2017 г. - Стрелец

Новата 2017 година ще започне с противоречия за представителите на знака Стрелец. Събитията ще са изненадващи, а най-голямото предизвикателство в първите дни на януари ще бъде това да се справите със собствените ви емоции и чувства. През първия месец на Новата година няма да сте в кондиция да се занимавате със сериозни дейности и най-добре не го правете. През целия февруари се въздържайте от агресивно и настъпателно поведение. От февруари започва период на промени, които ще изискват от вас скъсване с досегашните ви навици и начин на действие.

Въпреки трудностите първите три месеца на годината ще ви дадат много нови знания и умения, благодарение на които ще израснете в професионален и личностен план.

Специален хороскоп за периода 2016-2020 г.

Единствен по рода си хороскоп, който обхваща няколко години наведнъж. Виж какво пише за зодията ти Годишен хороскоп Овен Уран във в...

Най-успешна ще е късната пролет за представителите на творческите професии. Ще бъдете обзети от вдъхновение и ще намирате хиляди начини да проявите таланта си. Най-важното е, че способностите ви ще бъдат оценени високо. Очаква ви участие в проекти, в които ще може да се самоизразите по начина, по който желаете. Не бягайте от новите хора, които ще се появят в живота ви, защото именно те ще го променят към по-добро.

Времето за лятна почивка може да планирате за юни или юли. Тогава активността ви ще спадне и ще имате нужда да намалите темпото. Каквото и да се случва тогава е най-добре да изчакате август, за да действате. Именно тогава ситуацията ще се проясни.

Есента няма да ви накара да скучаете. Бъдете готови за срещи, участия в събития, начертаването на нови планове. Възможно е да смените кръга си на общуването или просто да го разширите. Някои представители на знака може да сменят работата си или да започнат нова връзка. Късметът ще е изцяло на ваша страна, тъй като много хора, на които някога сте направили добро, сега ще се разплатят подобаващо. Гаранцията за успеха ви ще бъде дисциплината. Последният месец на годината с пълно право може да се нарече вълшебен. Реализирайте всичко, което е плод на фантазията ви. Тогава е възможно да се сбъднат и най-смелите ви желания.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти.: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Телец

Новата 2017 година обещава спокойствие за представителите на знака Телец. Ще бъдете пощадени от душевни терзания, носещи отрицателни ем...

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com