Холивудско жиголо за оргиите със звездите

36715
Холивудско жиголо за оргиите със звездите
88-годишният Скоти Бауърс публикува мемоарите си, на страниците на които са имена като Вивиън Лий, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт, Едит Пиаф, Кари Грант, Рок Хъдсън, Уолтър Пиджън и др.

88-годишно холивудско жиголо ще публикува в Холивуд скандални мемоари, в които са описани три десетилетия на сексуални оргии, в които са забъркани величия като Вивиън Лий, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт, Едит Пиаф, Кари Грант, Рок Хъдсън и кралски особи, пише в. "Ню Йорк таймс".

На 14 февруари излиза книгата на бившия морски пехотинец и преквалифицирал се в холивудски наемен любовник Скоти Бауърс, озаглавена "Пълно обслужване: Моите приключения в Холивуд и тайният сексуален живот на звездите". В нея Бауърс си спомня от първа ръка за хетеро и хомосексуалните си авантюри с легендарни холивудски звезди, както и за шведската тройка с абдикиралия крал на Великобритания Едуард VIII и неговата съпруга Уолис Симпсън.

В 286-те страници на своите мемоари Скоти Бауърс разказва за сексуалните си похождения, започнали през 40-те години на миналия век, веднага след като се уволнил от флота. По това време той бил голям красавец и започнал работа в бензиностанция в Холивуд, близо до студиата на "Парамаунт пикчърс". Годината била 1946-а и тогава Скоти бил 23-годишен. Един ден при него дошъл да зареди актьорът Уолтър Пиджън и му предложил 20 долара за секс. Бауърс се съгласил и така започнала кариерата му на холивудско жиголо, при която през обятията му преминали 150 елитни холивудски красавици и някои от най-известните гей актьори.

Скоти Бауърс запазил половинвековно мълчание за сексуалните си преживявания в Холивуд, защото не искал да нарани достойнството на партньорите си. Но след като повечето от тях не били вече сред живите, бившият пехотинец решил да разкаже за тях.

Г-н Бауърс понастоящем живее в Холивуд и е щастливо женен от 27 години за втората си съпруга Лоис. През 1947 в холивудските гей среди вече се разчуло за красивия бензинджия и не след дълго при него се явил Рок Хъдсън и един от неговите любовници, които го поканили за тройка. Пристигнали с чисто новия шевролет купе на Хъдсън, с който той много се гордеел. Бауърс уреждал с холивудски хомосексуални актьори и свои красиви приятели от морската пехота. Така бензиностанцията му станала дискретно сборище, много по-безопасно от гей баровете, където по онези времена често нахлувала полицията.

Бизнесът на Скоти бързо се разраснал и той предлагал, заедно с приятелите си, сексуални услуги на холивудския елит десетилетия преди скандално прочулата се мадам Хайди Флайс. "Можехме да задоволим и най-изтънчените приумици на звездите, признава Бауърс, който сам преспал с около 150 актриси и старлетки. Хетеро, гей, бисексуални, мъжки, женски, млади и стари - предлагахме всякакви партньори и всички оставаха доволни!", разказва Скоти пред "Ню Йорк таймс". Холивудският жребец спрял с оргиите едва когато дошла ерата на СПИН-а. "Бизнесът вече стана прекалено опасен и аз реших да се оттегля", признава Скоти.

Публикуването на мемоарите на Бауърс беше посрещнато с възторг от известния писател и драматург Гор Видал. На своя сайт американският интелектуалец препоръчва книгата на бившия пехотинец, като призна, че лично го познавал и читателите не трябва да се съмняват в автентичността на написаното. Но не толкова възторжено ще посрещнат излизането на спомените на Бауръс близките на засегнатите знаменитости. Него и издателите му със сигурност ще ги очакват съдебни дела, вещае "Ню Йорк таймс". БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com