Хороскоп за Юни 2021 от Овен до Дева

13031
Хороскоп за Юни 2021 от Овен до Дева
Снимка: Pexels

Нека видим какво очаква зодиите от Овен до Дева до края на първия летен месец: 

Овен 

Известни хора родени под знака на Овен

Искате ли да се запознаете с известни хора под знака на Овен ? Ето списък на най-известните и уважавани хора в света или в страната им ...

Добър момент е да се отдръпнете и да смятате, че не сте замесени в толкова много неща, които биха могли да ви подлудят. Този месец ретроградата е особено нахална и ще ви дезориентира абсолютно. Ще усетите промяна на съзнанието обаче на 10 юни - Слънчевото затъмнение. Тук нещата започват да се обнадеждават, особено ако сте склонни да бъдете креативни или в областта на изкуствата. В любовта и романтиката ще седите красиво - без притеснения отпред, всъщност може да се чувствате доста влюбени, когато Марс удари на 11-ти. Потърсете Пълнолунието на 24 за професионално надграждане - Помислете: нова работа, по-добро заплащане, по-голяма възможност за личностно израстване в избраната от вас област. Пълнолунието е вашият вълшебен ден - очаквайте успех в кариерата, романтика и нова посока.

Телец 

Тук гледате на много агресивна и позитивна енергия - тя работи с вас и всъщност не изглежда, че ретроградният Меркурий ще попречи на вашите планове, всъщност каквото и да сте участвали през последната двойка от месеци има реален шанс да се превърне в голям успех сега. Изглеждахте освободени от низходящата спирала на регресирана енергия и в собствената си орбита; всъщност, ако сте писател или някой в ​​медиите - вие сте златен. Работи за теб, този месец, Телец. По ирония на съдбата, негативните събития от месеца са на ваша страна - няма негатив, който да очаквате. След като преживеете Пълнолунието на 24-ти, ще бъдете изхвърлени в поредния етап на откритие - това са добри времена за вас да учите, пътувате и се подготвяте за нови приключения както в ума, така и в тялото. Юпитер ще направи тази стъпка по-далеч, като разшири вашия социален кръг. Приятелите винаги карат Телеца да се чувства по-добре.

Близнаци 

Когато удари юни, всички Близнаци по света се развълнуват, защото е сезонът на рождените дни, които предстоят. Но о, какъв подарък за рожден ден ще получите - той се нарича Меркурий (вашата управляваща планета) в ретроградна форма и ще се почувства като шамар в лицето. Не точно подаръкът за рождения ден, който сте искали, но хей, тук има уроци, така че нека объркването на месеца ви събуди, за да можете да видите точно какво не е наред с живота ви - и какво е правилно с него. Ще копнеете за свобода - избягайте... чувствате, че заслужавате всичко, което искате, и макар че може да не получите всичко, добрата новина е, че Марс ще увеличи вашата финансова мощ - да, ще спечелите ПАРИ. Добре за теб! Ако успеете да оцелеете през първата половина на месеца (можете, Близнаци, не е чак толкова лошо), тогава ще бъдете наоколо за Пълнолуние, което ще ви размаже главата и ще направи всичко да изглежда изведнъж много ... секси. Комуникацията може да е объркваща, но е добър месец за пари и романтика. 

Недостатъците на жените от зодия Овен

Жените – представители на зодия Овен са импулсивни, агресивни и чувствителни. Под стрес те ще действат без да се замислят. Зле се...

Рак 

В този момент вие сте изпълнени до ръба с енергия; няма нищо, с което да не се справите, а вашето отношение е „Донеси го!“ Дори Меркурий ретрограден не може да спре вашето положително настроение и това ще получи тласък от Марс, точно преди 11-ти. Тази марсианска енергия ще ви помогне да се преборите с ретроградата и ще ви помогне в любовта ви към всичко красиво и приятно. Този месец ще промените външния си вид - вие го искате и хората около вас ще бъдат зашеметени от вашите промени, в добър начин. Слънчевото затъмнение оказва въздействие и върху вас - очаквайте и безпокойство, и смелост: каквото и да мислите, има потенциал да донесе голяма възвращаемост и макар че това може да ви изнерви - рискувайте. Не позволявайте на страха от непознатото да ви задържа. Вашите планове ще работят. За вас, Рак, Пълнолунието носи познати емоции - помислете за обвързаност с любовник, годеж или брак. Юпитер подобри романтичната сила този месец. 

Лъв 

Голяма част от съзнанието ви е насочено към създаване на нови приятели и връщане към социалните размахи. Слънчевото затъмнение определено ще ви помогне с това, въпреки че първоначалната ретрограда може да ви накара да разчитате повече на по-стари приятелства, вместо да създавате нови. Марс ще действа като подканващ агент за вас - вие правите каквото искате от тази сила, тъй като това ще бъде мощно време за вас (10 юни). Тази енергия може да ви помогне да осъзнаете нещата. Това е добър месец за завършване на проекти, както и за склонност към романтиката в живота ви. Пълнолунието ще доведе до финансов успех, така че инвестирайте разумно и харчете разумно. Най-доброто време от месеца за вас обаче е през последната седмица, когато Венера влиза във вашия знак на 27-и - предвиждайте любов и близост, в изобилие.

Дева 

Най-добрите партньори за мъжете Овен

Мъжът Овен е изключително активен в секса и със сигурност попада в категорията на хора с "гореща кръв". Винаги има опасност, да бъдат в...

На път сте да преминете от нула до шестдесет, когато става въпрос за вашия социален живот, а това варира от привличане на нови приятели до започване на нова любовна връзка. Да, това е за добро. Ако сте търсили някой нов в живота си, това е месецът, в който това може да се сбъдне. И ако вече си партнирате, това е чудесно време за работа по изготвяне на дългосрочни планове за бъдещето. Ангажираността е нещо, на което можете да разчитате, благодарение на Solar Eclipse на 10-ти. Докато Дева се управлява от Меркурий, вие ще усещате това ретроградно интензивно, но когато спре на 22-ри, това ще бъде като глътка забележимо чист въздух. Този месец изборът на кариера може да бъде по-добър и няма много възможност за растеж на работата или финансов успех, но по отношение на романтиката и приятелите - вие сте на върха на света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com