Хю Хефнър правил секс с над 1000 жени

23729
Хю Хефнър правил секс с над 1000 жени

Хю Хефнър се похвали, че е спал с над хиляда жени. В интервю за новия брой на американското списание "Ескуайър" на въпрос с колко жени е бил, 86-годишният основател на "Плейбой" отговаря: "Как бих могъл да знам? Сигурно с над хиляда. Имаше периоди от живота ми, в които бях женен и тогава никога не съм изневерявал. Но си наваксвах, когато не бях женен", споделя Хефнър.

"Искам оставащата част от живота ми да бъде като сега, много искам да е така", сподели Хефнър. Магнатът имаше множество палави приятелки в имението на Плейбой, а животът му с Холи Медисън, Бриджит Маркард и Кендра Уилкинсън беше показан в телевизионното риалити The Girls Next Door.

Вибратор връща загубения глас

Изследване, проведено от учени от Алберта, показва, че държането на включен вибратор до гърлото отпуска мускулите, намалява умората на ...

През декември той се ожени за ретата си съпруга Кристъл Харис. Медийният магнат беше женен за Милдред Уилямс от 1949 до 1959 г., от която има две деца Кристи и Дейвид, и за Кимбърли Конрад, майка на двамата му сина Марстън и Купър, от 1989 до 2010 г. Сега той споделя, че е по-щастлив от всякога с Кристъл и се смята за голям късметлия, че отново е открил любовта толкова късно в живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com