И „Бекстрийт бойс" пускат филм

10819
И „Бекстрийт бойс" пускат филм

След Metallica и Guns’N’Roses на дневен ред е документален филм, с който "Бекстрийт бойс" отбележат 20-ата годишнина от създаването си, съобщава БГНЕС.

Брайън Литръл, Ник Картър, Ей Джей Маклийн, Хауи Дъроу и Кевин Ричардсън, които се събраха отново през м.г., наели съпродуцента на лентата "Part of Me 3D" Стивън Киджак за режисьор на дългоочаквания проект.

Backstreet Boys се завръщат в оригинален състав

Добра новина за феновете на момчешката банда "Backstreet Boys" - Кевин Ричардсън се завръща. Певецът се включва тъкмо навреме за новия ...

"Винаги сме искали да направим филм и сега е идеалното време. След завръщането на Кевин всъщност сме господари на собствените си съдби. Предстоят ни нов албум и 20-ата ни годишнина, което придава допълнителна тежест на подходящия момент да споделим историята си", обявиха петимата в комюнике.

В отговор Киджак обеща, че няма да остави скрит нито един момент от историята на групата, и разкри, че прозрачността им е била една от основните причини да се съгласи да работи с тях. "Това, което ме привлече към този проект, е тяхната откритост и готовност да се поставят в неудобни места, да бъдат уязвими и честни", коментира той в интервю.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com