Интериор за лятото: Прости и бюджетни опции за декор

724
Интериор за лятото: Прости и бюджетни опции за декор
Снимка: iStock/Guliver

За да внесете летни мотиви в апартамента си, изобщо не е необходимо да променяте радикално интериора. Ще ви покажем как да освежите дома си, така че в него да е топло и слънчево като през лятото.

Морски мотиви

Когато навън е горещо и душата иска море, защо не пренесете атмосферата на морски курорт в апартамента си? Сини и бели ивици, декорации от миди, въжени панели или морски пейзажи по стените могат да освежат всяка стая.

Ярък текстил

Сменете домашния текстил със сочни нюанси на зелено, добавете слънчеви тонове и вижте как домът се трансформира. Дори няколко ярки възглавници на бежовия диван променят възприятието на стаята и ако ги допълните с ленени завеси в наситени цветове, ще видите как интериорът ще заблести.

Стилно и евтино: 5 идеи за създаване на ефектен интериор с малък бюджет

Естествени цветя

Какво по-лятно от букет свежи цветя? Можете да украсите всяка стая в жилището с тях, променят много атмосферата. Изобщо не е необходимо да се свързвате с цветарите, за да направите стилни букети. Първите нарциси, лалета и момини сълзи, подредени в обикновени вази, ще изпълнят къщата с приятен аромат.

Картини

Променете експозицията на картините, като изберете по-летни изображения. Това могат да бъдат както летни импресионистични картини, така и ярки абстрактни платна, основното е, че те създават топло и радостно настроение.

Цветови спектър

Лятото е слънце, зеленина, цветя. Именно тези нюанси ще добавят правилното настроение. Слънчево жълто, тревисто зелено, малиново, тюркоазено – не се страхувайте да добавите цвят. В крайна сметка скучната ваза или възглавница винаги могат да бъдат заменени.

9 начина да освежите интериора на апартамента за няколко дни

Летен интериор в хола

Сменете плътните зимни завеси с лек тюл и лен, добавете възглавници за дивана и подходящи покривки, подредете вази с букети - и сега вашият хол изглежда съвсем различно. За да създадете усещане за близост с природата, можете да замените столовете с плетени или да добавите кашпи и сламени кошници.

Спалня

В спалнята не прекалявайте с яркостта, спокойните тонове са по-подходящи тук. Изберете зелено, лилаво, синьо, те не само ще направят стаята лятна, но и ще създадат спокойна атмосфера за добра почивка.

Друг важен момент е цвета на спалното бельо. През лятото можете да добавите цветове и дори да експериментирате с щампи. Чаршафите с флорални шарки създават усещането, че спите на лятна поляна.

Кухня

В кухнята съдовете стават основен летен декор. Сменете обикновените чинии и купи с ярки с флорални или ориенталски мотиви. Стъклените кани могат да бъдат заменени с глинени, а плетена кошница може да се използва като купа за плодове. Сменете покривката на масата с ленена или ажурна и кухнята ще стане топла и уютна през лятото.

Баня

Нова завеса за душ, ярки дозатори и сапунерка с черупки - и сега вашата баня изглежда като лятна! Сменете хавлиите, сменете стъпката, добавете цветя и почувствайте удоволствието да се развеселите в такава обновена баня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Говеждо месо Кобе, шафран, трюфели: Кои са най-скъпите храни в света?

Как се пише: продължавам или продалжавам?

Ако видите това петно върху ягодата, по-добре изхвърлете всичките

Не ги замразявайте: тези продукти губят всичките си качества

Полезно или вредно е да седим на пода?

Бог Канабис и Света Халюциногенна гъба: Пастор създаде църква за духовни приключения (ВИДЕО)

Как да разберете дали имате цьолиакия или непоносимост към глутен?

"Парични" дати през май 2024 г. според Фън шуй - портфейлът ви ще се пръсне от пари

Лекар: 7 правила за дълъг и здравословен живот

Диетолог: 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com