Жената според зодията – тиха вода или самата дива природа

20925
Жената според зодията – тиха вода или самата дива природа
Снимка: iStock

Маски слагат различните представителки на нежния пол, за да постигнат това, което искат. Как датата на раждане влияе на това, вижте сега:

Несъмнено всяка жена е уникална и индивидуална

И така, определени характеристики правят всяка дама красива и привлекателна по свой собствен начин. По един или друг начин, през живота на всеки човек се пропуква маската. Под нея се показва или по-спокоен и уравновесен характер, или по-динамичен и нервен човек. Астролозите обясниха какво всъщност крият дамите от различните зодии и каква е истинската им същност.

Овен

На пръв поглед жената Овен може да изглежда силна и независима, а понякога дори ядосана и агресивна. И все пак, грешите! Всъщност представителите на тази зодия са много уязвими, жадуват за внимание и грижа. И, да, те имат нужда от маска, за да скрият емоционалните преживявания и проблеми.

Телец

Сладък, спокоен, балансиран. Тази зодия може да изглежда така, но всъщност в даден момент у нея може да бушуват истинските мексикански страсти. Жената, родена под знака на Телец, се нуждае от маска, защото тя самата понякога се страхува от всичко, което се случва в душата й. Една жена Телец винаги ще пази емоциите си за себе си. По-лесно й е да бъде търпелива и да изчака бурята да отшуми.

Близнаци

Весел, непринуден и безгрижен нрав, от една страна и нервен, неспокоен и раздразнителен, от друга. В сърцата си жените Близнаци имат много проблеми, които не споделят с никого.

Рак

Жената Рак е майка във всичките си проявления. Грижи се за всички, обича всички, тревожи се за всички. Зад всичко това, както и при Овена, се крие уязвима и жадна за внимание и грижа природа. Тя иска любов. Интересува се от това, което мисли и иска човек, които се вълнува, какво самата тя иска.

Лъв

Кои зодии са късметлии в живота

Според астролозите Вселената е така благосклонна към някои представители на зодиакалния кръг, че никакви трудности по пътя на живота не...

Горда, независима, царствена - с една дума, Лъвица! Почти никога няма да видите жената, родена под знака на Лъв с наведена глава, винаги само с високо вдигната глава. И отгоре всички надменни погледи. Дълбоко в себе си тя е мека и нежна натура, която иска обич, комплименти, внимание и грижа.

Дева

Жената Дева може да изгради правилната дама. Тя е с честен, директен характер, не желае чужди привички. Често не се интересува от партньор, но ако такъв се появи ще направи всичко по силите си, за да попадне в нейните добре поставени мрежи.

Везни

Жените Везни се опитват да създадат облика на самоуверени хора, които имат ред и баланс навсякъде и всичко е под контрол. Реално, зад тази въображаема хармония се крият много страхове. Основното е вземането на грешно решение.

В кои дни от месеца се раждат най-щастливите хора

Датата на раждане може да определи съдбата на човек. Има значение в кои дни от месеца се раждаме. Така има дни от седмицата, в които се...

Скорпион

Строги, силни, волеви са представителите на тази зодия. Астролозите твърдят, че мъжете, които са успели да завладеят жената Скорпион, могат да приемат адмирации! Те са много късметлии!

Стрелец

Жената Стрелец се опитва да се покаже независима, горда и добре запозната с всички житейски дела. Дълбоко в себе си, като Овен, тя е много уязвима натура, лесно може да бъде наранена и обидена от едно погрешно действие или дума.

Козирог

Топ рейтинг на най-ненаситните в любовните удоволствия зодии

Искате ли да разберете предварително колко често вашият бъдещ съпруг може да иска секс? Астролозите отдавна са съставили рейтинг на акт...

Жената Козирог е противоречива натура. На пръв поглед тя може да е спокойна, но отвътре е доста своенравна и упорита. Винаги е недоволна от нещо и очаква всички да й угодят. И така, получаване на одобрение й не е лесно. Ако Козирогът забележи и оцени усилията ви, той ще реши, че не сте му безразлични, а в замяна ще ви обгради с грижа и внимание.

Водолей

Жената Водолей иска да изглежда ветровита, весела, ексцентрична и непринудена с целия си външен вид и поведение. От вътре в нея седи истински психолог, който сякаш сканира всеки, който я срещне. Астролозите са сигурни, че Водолеят има добре развит инстинкт, така че не си струва да се заблуждавате и да си играете с нея. Разбере ли ще съжалявате.

Риби

На пръв поглед може да изглежда, че жената Риби седи и чака същия този принц на бял кон, който ще я спаси от кулата и ще я избави от всички беди. Но не е така! В същото време самата тя предприема действия. Добрата развита интуиция й помага да създава бизнес и любовни отношения в своя полза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com