Жените от тези 3 зодии са най-опасни

7549
Жените от тези 3 зодии са най-опасни
Снимка: iStock/Guliver

Достатъчно беше само да погледнете и сърцето ви вече е в нейните ръце! Жените под тези зодии са опасни поради своята страст и непредсказуемост. Те са луди в преследването на целта, защото природата ги е надарила с голяма вътрешна сила. С тях трябва да има само истински мъж, който да покаже, че е по-силен от тях.

Разберете, жени, при които зодиите са най-опасни и фатални!

Скорпиони

Жената Скорпион е много страстна, тайна, благоразумна и опасна природа. Той гори с погледа си, избира с кого да бъде. Жената Скорпион лесно ще открие всичките ви тайни, защото нищо не може да бъде скрито от нея. Тази вътрешно ярка и силна природа е в състояние да очарова със своята красота. Много мъже се отказаха от всичко, само за да бъдат с жената Скорпион.

Овен

Жената Овен е гореща и много силна по природа. Тя не търпи слабите, но също така не обича и гордите хора. Такава жена може да изпревари мъжа в търсене на успех, но в същото време ще бъде вярна опора за достойните и силните. Жената Овен е смъртоносна красавица, която изглежда поразително и също толкова ефективно може да си тръгне.

Лъв

Лъвицата очаква подвизи от мъжете и много от тях слагат цялото си богатство в краката й. Това обаче не означава, че Лъвската кралица ще избере вас. Тя е ужасна красавица. Лъвицата винаги трябва да бъде център на внимание, обичана и ценена. Само този, който я обожава, ще получи титлата на съпруга си. Това са доста опасни жени, тъй като разбиват повече от едно сърце по пътя си.

Козирог

Жената Козирог изкушава със своето величие, благородство, свежест и мъдрост. Те са истински жени, надарени с цял набор от най-добри качества. Жената Козирог е силна отвътре и може да бъде сладка отвън. Това е, което иска да бъде видяно. Тя е мъдър, устойчив човек с огромно вътрешно ядро. Тя не търпи слабите и търси само истински мъж.

Стрелец

Жената Стрелец е опасна поради любовта си към свободата и жаждата си за нови преживявания. Няма да имате време да мигнете с око и тя ще бъде заета с приятелите си, любимото си занимание, за да опознае този прекрасен свят. Жена Стрелец може да стане верен приятел, но няма да позволи на никой да упражнява власт над нея. На нея почти е невъзможно да й повлияете. Човек може само да й се възхищава и да я обича.

Водолей

Жена под знака Водолей е много неуловима, пълна с оригиналност и непредсказуемост. Сега тя ти се усмихва приятно и ти мислиш, че е добре, тя е твоя. Въпреки това, мигове по-късно тя забравя че съществуваш и бяга, за да прави любимите си неща и да общува с този разнообразен свят. Жените от знака Водолей са прекрасни жени, които изкушават с недостъпността си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Това са най-неразбраните и мразени зодии

Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии

Тези зодии са съвместими с всички

Не бързайте да изхвърляте старата си тениска: 7 полезни начина да я използвате

3 принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com